Versetul zilei

22 februarie 2011

LUCRURILE MICI CONTEAZĂ"Cine este credincios în cele mai mici lucruri, este credincios şi în cele mari..."
Luca, 16:10     Când Michelangelo a pictat Capela Sixtină, a petrecut nenumărate ceasuri întins pe schele, perfectând detaliile. Un prieten, curios în privinţa motivului pentru care alegea lucrări care puteau fi văzute în ansamblu doar de la distanţă, l-a întrebat: "însă cine va şti dacă este sau nu reuşită?" "Eu", a răspuns Michelangelo.

    Isus a spus: "Cine este credincios în cele mai mici lucruri, este credincios şi în cele mari...", înainte ca DUMNEZEU să-ţi încredinţeze o mare însărcinare, te va testa cu una măruntă. Singura modalitate de a afla dacă eşti pregătit pentru mai mult, este verificarea modului în care gestionezi posesiile curente. Dumnezeu nu te va promova dincolo de nivelul competenţei şi dedicării tale actuale, ci te va întoarce mereu la anumite domenii care trebuie perfecţionate. De fapt, evreii care n-au crezut că-i va duce în ţara promisă, au murit mergând în cerc, la numai circa 18km de aceasta. 

    

Atât de aproape! Atât de trist!

   Umblând cu Dumnezeu, E! îţi va mări credinţa testându-te în domeniile care necesită credinţă puţină.
  Trecând examenul, te va aşeza în situaţii care necesită mai multă credinţă.
  De fiecare dată când eşti dispus să te încrezi în El la un nivel superior, îţi va dezvălui încă puţin din măreţia Sa, răsplătindu-te cu şi mai multe binecuvântări.
  Fiecare pas mărunt al credinţei duce la o relaţie mai bogată şi binecuvântată cu El.

Deci, cum te raportezi azi la lucrurile mărunte?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu