Versetul zilei

22 octombrie 2010

Ei...si noi...!

     In jurul nostru traim printre atatia oameni pierduti.Ii invitam  deseori cu noi la biserica,le dam plin de sfaturi,ii indemnam cum sa se roage,cum  trebuie sa se poarte in viata de crestin. Cei mai multi dintre ei,stau...ne privesc ...si raman totusi nedumeriti de ceea ce aud.
     La biserica aud atatea lucruri bune,atatea invataturi minunate,dar ceea ce au intalnit pana acuma la crestini...in viata de zi cu zi...nu se potriveste deloc cu ceea ce noi ii invatam acum.Ramane totusi in mintea lor o intrebare....De ce vorbim una si alta facem?
Ba mai mult ne grabim sa ii criticam....in loc sa le vorbim de Isus,de dragostea Sa,de jertfa de la Golgota,in loc sa le spunem ca si ei pot fi mantuiti si iertati,le tinem  morala.Nu stiu daca ei nevoie de predicutele noastre,nu stiu daca au nevoie sa le spunem noi, cat sunt de pierduti,nu stiu daca trebuie noi  sa le indicam care biserica e cea mai buna....nu stiu daca noi trebuie sa le dam sfaturi cum sa se imbrace,cum sa vorbeasca,cum sa se poarte,nu stiu ....daca noi suntem cei mai potriviti....
   De ce...? Pentru ca si noi suntem la fel de pierduti ca si ei !
Si uite asa...ei raman la fel de pierduti ca si pana acum,noi... ne auto-amagim ca suntem crestini,dar de fapt suntem mai pierduti ca ei...

    Stateam de vorba  azi cu cineva...si discutand din perspectiva crestina...ne-am pus o singura intrebare....Daca vine Domnul  azi...are pe cine lua cu El...?
   Sincer ...mi-a fost teama....dar in acelasi timp ii multumesc ca       mi-a mai dat  o"SANSA".
    Si tu...prietenul meu...cel care vei citi aceste randuri...multumeste -i ca si tu ai o sansa.
 Profita de ea, si hai ca impreuna sa incercam sa ne regasim in Domnul !

              O zi binecuvantata sa aveti !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu