Versetul zilei

10 noiembrie 2012

La umbra aripilor Sale !

Viata de credinta alaturi de Domnul intotdeauna este un succes, pentru ca El niciodata  nu i-a lasat pe ai Sai.
Nu ai sa cunosti  dragostea si puterea Lui, pana nu incerci sa traiesti folosind aripile credintei.
Imi amintesc un documentar despre vulturi si puii de vulturi.Primul zbor pe care il fac puii este uimitor. Vulturii mari ii arunca din cuib de la inaltimile in care traiesc, acestia cad in gol incercand sa dea din aripi asa cum stiu...la inceput foarte dezordonat, dupa care incep, incet sa invete, iar cand ajung aproape de sol, perechea de vulturi pornesc cu iutime, isi intind aripile sub ei luandu-i si aducandu-i inapoi la cuib. 
Asemeni vulturilor si Dumnezeu procedeaza la fel.Ne este dat dat sa trecem prin diferite suferinte, prin momente dificile si uneori intram in panica datorita situatiei in care ne aflam, poate datorita bolii prin care ne este dat sa trecem, dar uitam ca Dumnezeu ne este credincios si nu ne va lasa.
Niciodata nu putem sa-L vedem pe Dumnezeu in dimensiunea LUI reala, daca nu ne incredem in promisiunile LUI atunci cand trecem prin momentele dificile ale vietii.
Este greu sa inveti sa traiesti prin credinta, dar merita !!!
 Sa ne amintim de poporul Israel cum le-a purtat de grija in toti anii lor de pribegie."Ca vulturul care isi scutura cuibul, zboara deasupra puilor, isi intinde aripile, ii ia si-i poarta pe penele lui.Asa a calauzit Domnul singur pe poporul Sau......"Deuteronom 32:11-12/a 
Imi amintesc de una din cantarile minunate pe care le canta Gabi Ilut: "La umbra aripilor tale.."in care vers. doi spune:
"La umbra aripilor Tale
 Imi place sa m-adapostesc,
 Lucrarile Mainilor Tale ma uimesc,
 Vreau in liniste sa stau,
 Viata mea sa ti-o predau,
 Vreau cu toata inima prezenta Ta"
In Isaia 46:4 avem o promisiune atat de frumoasa din partea Domnului:
"...pana la batranetea voastra EU voi fi acelasi, pana la caruntelele voastre va voi sprijini. V-am purtat si tot vreau sa va mai port, sa va sprijinesc si sa va mantuiesc"
Cata siguranta in aceasta promisiune....! Dumnezeu a fost intotdeauna credincios  cu cei care s-au increzut in EL, si nu a dezamagit niciodata, iar rasplatirile LUI sunt imense pentru cei care se incred in EL, pentru ca EL nu ramane dator nimanui.
Increde-te in promisiunile LUI, si vei vedea cum te va lua pe brate in momentele dificile ale vietii, pentru ca El nu abandoneaza pe nimeni !
O zi binecuvantata cu Domnul !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu