Versetul zilei

25 noiembrie 2019

Dragostea!

 De cateva saptamani ma macina si nu-mi da pace acest subiect DRAGOSTEA.Pe masura ce vremea sfarsitului se apropie, Bibila se implineste cuvant cu cuvant.
Suntem tot mai cunoscatori ai Cuvantului lui Dumnezeu, tot mai cititi, suntem poate prea plini de Cuvant, dar cu toate acestea suntem din ce in ce mai departe de Adevar, Adevarul lui Hristos.
Poti sa faci orice...poti sa fii oricine, daca nu iubesti pe aproapele tau, pe fratele tau, fie frate in Hristos, fie frate de corp...TOATE SUNT IN ZADAR!!! (si se pare ca multi sunt corigenti daca nu chiar repetenti la acest capitol)
Chiar dacă aş vorbi în limbi omeneşti şi îngereşti, şi n-aş avea dragoste sunt o aramă sunătoare sau un chimval zângănitor.
Şi chiar dacă aş avea darul prorociei şi aş cunoaşte toate tainele şi toată ştiinţa, chiar dacă aş avea toată credinţa, aşa încât să mut şi munţii, şi n-aş avea dragoste nu sunt nimic.
Şi chiar dacă mi-aş împărţi toată averea pentru hrana săracilor, chiar dacă mi-aş da trupul să fie ars, şi n-aş avea dragoste nu-mi foloseşte la nimic.

Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate, dragostea nu pizmuieşte, dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândeşte la rău, nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr, acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul. 1 Cor.13:1-7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu