Versetul zilei

28 iulie 2015

Statuia lui satan!

 Ma intreb, CAND si CUM va fi pedeapsa lui Dumnezeu? 
CE, o va face sa se opreasca din aceasta goana spre care alearga?
Stim ca in multe lucruri  SUA a fost si este "number one". Acum, ca natiunea ta este numarul 1 in fapte bune, este o mandrie, insa cand natiunea ta este numarul 1 in ceea ce priveste imoralitatea, depravarea si tot ceea ce este rau...atunci e "bai" mare, si nu te poti astepta la binecuvantari. 
Cat priveste natiunea SUA, nu este greu sa vezi ca la ora actuala, ea aluneca cu repeziciune pe "toboganul mortii". Din punct de vedere spiritual, multe natiuni se confrunta cu un declin moral, insa mi se pare ca SUA da startul spre toate aceste decaderi, imoralitati, depravari si regrese.Nu a trecut mult timp si nici nu s-au limpezit apele de la "aceea lege pacatoasa" care a fost data de Curtea Constitutionala, cand iata, s-au grabit sa faca o alta "nazbatie".
Nu stiu cati stiu, dar sambata in orașul american Detroit a fost un alt "eveniment"?!
Sunt imagini, video, etc, insa din respect pentru Dumnezeu si din respect pentru cititorii acestui blog nu am sa dau eu aceste imagini, insa daca doriti sa le vedeti  o puteti face.

****************************************

Mai multe sute de persoane s-au adunat, sâmbătă noaptea, pentru a fi martori la dezvelirea primei statui a lui satan din orașul american Detroit, informează Fox News.
Statuia care cântărește peste o tonă și are peste 2,7 metri îl reprezintă pe Bafomet, un idol al sectei intitulate Templul Satanic. Bafomet este reprezentarea unui idol ocult, ce are steaua lui David în frunte.

Amplasamentul statuii nu a fost dezvăluit public, după ce în cursul săptămânii, mai multe sute de persoane au protestat în oraș împotriva acestei inaugurării acestei statui. Lansarea a fost acompaniată de muzică punk și cruci întoarse cu capul în jos. Bărbații care au dezvelit statuia s-au sărutat pasional chiar în fața monumentului.

Pe siteul său oficial, cei de la Templul Satanic au scris că statuia are scopul de a fi "complementară și de a contrasta cu monumentul celor 10 porunci, amplasat deja pe terenul din fața Capitoliului Statului Oklahoma".

Lucien Greaves, purtătorul de cuvânt al sectei satanice a mai spus că monumentul "servește unei chemări la compasiune și empatie pentru toate creaturile vii". Acesta a adăugat că va avea "și un scop funcțional", anume ca un scaun, "unde oameni de toate vârstele pot sta în poala lui Satan pentru inspirație și contemplație".

Inițial, statuia trebuia să stea lângă monumentul celor 10 porunci din Oklahoma, dar Curtea Supremă a decis că un teren public nu poate fi folosit pentru a arăta susținere vreunei religii.  Liderii Templului Satanic au afirmat că vor duce statuia în Arkansas, acolo unde guvernatorul Asa Hutchinson a semnat un decret prin care statul va construi un alt monument, cel al celor 10 porunci, din finanțarea privată. Monumentul va fi amplasat pe terenul statului.
************************
Iar ca supliment, Asociatia Americana de Psihologie s-au grabit sa faca o alta declaratie aberanta:
"daca crezi in Dumnezeu, esti bolnav psihic"
sursa: http://www.activenews.ro/
Doamne Isuse, te asteptam sa vii cat mai curand, insa pana atunci...
indura-Te si protejeaza-i pe Copiii Tai !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu