Versetul zilei

26 iunie 2015

Unitate in rugaciune si post!

Numai ce am ajuns acasa de la o seara de rugaciune, unde am fost instiintati prin Duhul Sfant ca ne  asteapta vremuri grele si vrajmasul face plan dupa plan cu poporul ales de Domnul, se vor ridica valuri mari impotriva noastra, dar cei ca, caci ei nu vor fi atinsi. 
Suntem chemati la unitate in rugaciune si post, asta ne cere Domnul.

Intr-adevar vremuri grele ne asteapta, si indraznesc sa spun ca aceste vremuri au si venit.
Traim parca intr-o lume diametral opusa. Unii se lupta pentru supravietuire, altii se lupta si agonisesc de parca traiesc vesnic,
Nu poti sa nu vezi, si eu cel putin ma uit in gradina mea(Romania), la ce nivel a ajuns coruptia, furturile, minciuna, depravarea si multe alte lucruri care nu-I aduc cinste lui Dumnezeu.Pe de alta parte ma uit la nivel mondial si in special  Europa este cuprinsa de teroare, datorita confruntarile care au avut loc in aceasta perioada. Am deschis laptop-ul si m-am ingrozit sa vad cati oameni au murit, fara sa fie vinovati. 
Uitati-va ce s-a intamplat in Tunisia, in Kuweit, in Franta si toate parca au legatura intre ele.
Ba mai mult, de-atat citisem pe un site crestin o alta stire care parca iti da fiori, dar in acelasi timp confirma ca Biblia este Singura Carte Adevarata
De la 1 ianuarie 2016, românilor li se va implanta cipul subcutanat, iar copiii vor fi primii vizați! Asta li se va întâmpla românilor din Italia,  a treia ţară, după Statele Unite ale Americii şi Elveţia, care anunţă oficial că, începând din anul 2016, nou-născuţilor li se vor monta microcipuri subcutanate.
“Micro-chip subcutanat obligatoriu, in circa doi ani o sa il aiba toata populația Italiei. Pentru inceput vor fi nou-nascutii, dupa care, intr-un an, masura se va aplica tuturor”, a declarat primul-ministru italian Matteo Renzi.Microciparea ar putea sa ii afecteze si pe romanii din Italia, peste un milion la numar, care trebuie sa decidă dacă vor fi de acord sau nu cu măsura guvernamentala.Sancţiunile prevăzute în acest moment pentru cine refuză implantarea microcipului presupun, în primă fază, amendă de 3000 de euro sau închisoare până la şase luni.
Prima ţară care a introdus această măsură este SUA, sub pretextul Legii Comisiilor Militare. Momentul hotărâtor a fost 11 septembrie 2001, după atentatele de la New York. 

Iata ca vremurile grele se apropie de noi cu pasi repezi, insa cei care isi pun nadejdea in Domnul nu se lasa cuprinsi de ingrijorare.
Ramanem  tari langa Domnul si El va fi de partea noastra, iar noi vom avea izbanda!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu