Versetul zilei

11 ianuarie 2015

Toate invataturile sunt si pentru tine!

Nu stiu alta carte mai buna decat BIBLIA care sa cuprinda atatea invataturi date oamenilor si nu orice fel de invataturi, ci invataturi bune.
Nu stiu vreodata sa fii trecut printr-o situatie si sa nu fi gasit un cuvant de incurajare in Scriptura, asta bineinteles daca am cautat in ea, pentru ca multi trec prin diverse situatii dar nu gasesc rezolvare la problemele pe care le au. O multime de oamenii trec prin diferite situatii la care nu gasesc raspuns, nu gasesc rezolvare, situatii de stres, depresie si multe alte stari sufletesti care nu le fac bine nici macar din punct de vedere al sanatatii, dar spiritual sa nu mai vorbim, totusi ei continua sa stea departe de aceasta carte.
Iata ce spune Domnul:
Eu – zice Domnul – te voi învăţa şi-ţi voi arăta calea pe care trebuie s-o urmezi, te voi sfătui şi voi avea privirea îndreptată asupra ta.” (Ps.32:8)
Eu, te voi invata....!
Iata asadar, ca toate sfaturile pe care Dumnezeu ni le-a lasat in Cuvantul Sau sunt la indemana noastra, la indemana mea, a ta, ale oricui este gata sa-l asculte. 
Indiferent care este situatia prin care treci azi dragul meu, Dumnezeu este pregatit si este gata sa te invete ce sa faci, sa-ti arate incotr-o s-o apuci, este gata sa te calauzeasca in toate, vrea sa te sfatuiasca, vrea sa te invete, dar toate acestea le va face in masura in care esti dispus sa asculti.
Dumnezeu vorbeste si azi, sfatuieste si azi, esti tu dispus sa-l asculti?
Ai nevoie de calauzire? Si David a trecut pe acest drum si atunci cand i-a fost cel mai greu si-a inaltat sufletul catre Domnul(Ps.25). El a cerut Domnului sa-i arate calea Lui, ori atunci cand cerem ajutorul lui Dumnezeu,  EL nu va intarzia sa ni-l dea.
 
Iata ce spune David:
Arată-mi, Doamne, căile Tale şi învaţă-mă cărările Tale. Povăţuieşte-mă în adevărul Tău şi învaţă-mă; căci Tu eşti Dumnezeul mântuirii mele, Tu eşti totdeauna nădejdea mea!
si tot el vine si spune:
Domnul este bun şi drept: de aceea arată El păcătoşilor calea.
El face pe cei smeriţi să umble în tot ce este drept. El învaţă pe cei smeriţi calea Sa.  
 Oricare ar fi problema ta, apropie-te de  Scriptura si acolo vei gasi raspuns la toate framantarile tale.
Dumnezeu sa te calauzeasca in toate lucrurile!
 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu