Versetul zilei

31 decembrie 2014

Inca un an !

Inca un an ce taina mare
Cu bucurii si cu tristeti s-au dus cu el,
Ce va fi, poti stii tu oare? 
Stii ca-n Isus suntem paziti de stam in El!

 Refren:
Cine poate stii ce-aduce anul 
Cati in el vom mai putea pasii, 
Va fi oare el o intalnire 
Sau pe multi va desparti
 N-avem cum sa stim ce-aduce anul 
Dar stim ca Isus e cu noi 
Invatam smeriti sa primim harul
 In belsug sau in nevoi

2 comentarii:

  1. O cantare deosebita. Unele cuvintele sunt schimbate, dar melodia este aceiasi.
    Oare cati mai meditam la viata noastra?
    Si ce multi raman doar la meditare pe cand la restaurare f.f.f. putini.
    Experienta anilor trecuti confirma realitatea.
    Asteptam ca altii sa se schimbe, sa se pocaiasca. Dar noi cand? Oare pocaitii nu trebuie sa se mai pocaiasca? Si cu toate ca stim lucrul acesta suntem superficiali.
    Cate-odata suntem satui de noi insine, dar D-zeu de noi?
    Obosim pe altii cu cantarile noastre, cu predicile noastre, cu fatarnicia noastra, de mai obosim si pe D-zeu... Si asta in modul fericit cand vedem, dar cand nu vedem, asa cum nu vedea biserica din Laudicea? Sa crezi ca esti, ca faci, caci cunosti, caci sti si finalul sa-ti fie dramatic; greu de crezut! Si toate se datoreaza bazandu-ne pe incredintari, nu pe credinta. Dar noi zicem ca aceasta ne e credinta! Insa in fond este incredintare. Si cate incredintari nu sunt false, inselatoare? Insa ne place sa credem ca noi nu avem din acestea. Dar chiar nu avem? Cum verificam? Dupa scriptura sau dupa X, Y, Z ? Si as putea continua, dar sa nu plictisim pe nimeni. Lasam pe fiecare sa se cerceteze pe sine dupa scriptura si asa sa si lucram la omul din launtrul nostru. Intr-o zi va veni focul care va lamuri lucrarea fiecaruia din noi. Pana atunci la Lege si la marturie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, din pacate pentru noi si trist pentru Dumnezeu, ne gasim si chiar ne place sa traim in aceeasi stare pe care au avut-o cei din biserica din Laodiceea. Personal imi doresc sa ma fereasca Dumnezeu de aceasta stare caldicica si de a trai cu acest gand fals si de amagire ca sunt pocaita.
      Ori suntem...ori nu suntem!

      Ștergere