Versetul zilei

19 septembrie 2014

De ce atatea religii?

M-as pocai, insa nu stiu care este religia adevarata. Sunt atatea religii, atatea biserici si nu stiu care e cea mai buna, asa ca m-ai bine stau acasa!
Nu va este cunoscuta aceasta expresie? N-ati primit raspunsul acesta niciodata?
Eu da!

Daca mergi sa cumperi paine in  magazinele care comercializeaza aceste  produse de panificatie, gasesti toate sortimentele: franzela, paine alba, neagra, paine semi, paine cu seminte, cu gluten, fara gluten, cu sare, fara sare, paine neagra de secara, cu tarate, fara tarate...s.a.m.d.
Intreb acum: "ce faci, nu mai folosesti paine niciodata?"
Daca azi ai luat paine cu sare si vezi ca nu iti face bine, cu siguranta maine iei fara sare sau daca ai luat alba si nu iti place, cu certitudine maine si in zilele care vor urma vei lua neagra.Ca atare, dupa ce ai incercat poate diverse sortimente, te vei opri la sortimentul cel mai bun.

De ce sunt atatea biserici? De ce sunt atatea religii?
Cu cat sunt mai multe, cu-atat mai bine, pentru ca ai de unde alege.
In 1 Tesaloniceni cap.5 scrie asa:
"Cercetaţi toate lucrurile şi păstraţi ce este bun"
Deci....
Care este religia cea mai buna?
Cea care te duce in CER!
Dar, care te duce in cer?
Adevărat, adevărat vă spun că cine crede în Mine are viaţa veşnică!
Ioan 6:47 
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.
Ioan 3:16 
 Cine este EL?
Dar lucrurile acestea au fost scrise pentru ca voi să credeţi că Isus este Hristosul, Fiul lui Dumnezeu; şi, crezând, să aveţi viaţa în Numele Lui.
Ioan 20:31

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu