Versetul zilei

17 decembrie 2013

Apocalipsa 13:16-18

De cateva zile am ramas fara laptop dandu-l pe mana unui "doctor in IT", asa ca trebuie sa ma pun bine cu sotul sa mi-l imprumute pe al lui, si cum el este un om foarte bun, mi l-a dat cu toata dragostea. Asa ca am deschis fara sa mai stau mult pe ganduri, ca sa scriu cate ceva pe blog, numai ca am dat peste un articol care m-a socat, desi in mod normal nu ar trebui, pentru ca trebuia sa ne asteptam si la asa ceva, dar m-a socat rapiditatea cu care se se implineste Biblia.

Şi a făcut ca toţi, mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei sau numărul numelui ei. Aici e înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.


Pe site-ul Asociatiei  Medicilor de Familie din Mures am gasit urmatoarea stire:


Ştire de senzaţie: din mai 2014, în Europa, va fi introdusă obligaţia de a implanta tuturor nou-născuţilor un microcip sub piele.
Această nouă tehnologie va fi aplicată în spitalele publice, concomitent cu vaccinarea şi va stoca informaţii personale (nume, grupa sangvină, data naşterii) şi pentru a preveni cazurile de răpire
Microcipul va fi, de asemenea, echipat cu un puternic detector GPS, care va funcţiona cu o micro-baterie, care va fi înlocuită la fiecare doi ani, direct la spitale. Dimensiunea acestuia va fi foarte mică, de mărimea unui bob de orez, şi se va baza pe o tehnologie pasivă NWO.
Implantarea se va face în mod nedureros, subcutanat, în cotul stâng, zonă liberă de terminaţii nervoase. Cui doreşte, de asemenea, i se poate implanta gratuit microcipul prin completarea unui formular şi trimiterea cererii de membru ASL.
 stire preluata de pe:http://www.amfms.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu