Versetul zilei

31 octombrie 2013

Ce face copilul tau de halloween...?

Astazi este una din asa zisele sarbatori "ziua halloween-lui", pe care multi o asteapta cu mare fast. Asteapta  sa-si vada copiii la asa zisele petreceri de halloween, in care deghizati si mascati in fel si chip, imita diferite personaje distrandu-se (pardon destrabalandu-se)
Dealtfel, sunt ingrozita ca inclusiv cei care sunt desemnati sa ne educe copiii la scoala, domnii profesori, au facut din aceasta zi o sarbatoare cu mult fast si pregatire multa. Ba mai mult daca copilul refuza sa participe la aceasta oribila petrecere, este amenintat ca va fi pus absent, va fi notat intr-un asa zis "carnetel", etc...
Multi se mira cand aud, ca  multi copii inca de mici au inclinatii oribile sau  fac tot felul de lucruri ingrozitoare, insa putini dintre acestia isi pun intrebarea de unde i-a venit in minte copilului sa faca asa ceva? Ce fel de duhuri il stapaneste..?
 Nu trebuie sa fi expert in ale computerului ca sa afli cate ceva despre aceasta macabra sarbatoare, iar daca vrei sa afli este suficient sa scri pe google  "sarbatoarea halloween" si vei vedea ce inseamna.
Nu am sa stau sa descriu ce inseamna, pentru ca din cate imi amintesc si anul trecut am scris despre acesta sarbatoare, insa ceea ce vreau sa spun este pentru noi, "cei crestini"
Multi parinti trateaza cu minim interes  acest lucru si spun aceasta in cunostinta de cauza. In clasa baietelului meu sunt 5 copii  care au alta religie decat cea ortodoxa sau catolica, sunt baptisti si penticostali. M-am uitat la ei in fiecare an, de-altfel este al cincilea an de cand sunt impreuna, cu toate ca si-au declarat religia, cand este vorba de asa zise petreceri cum ar fi banchetul de sfarsit,( care pentru fiul meu a fost anul trecut), carnavalul mastilor, sarbatoarea halloween, pentru care sunt in stare sa piarda si 2-3 zile de materie, doar sa faca pregatiri, acesti parinti( si multi ca ei), nici macar nu le pasa ca copilul lor participa la 
"o petrecere de invocare a duhurilor", ca sa fiu mai directa.
Ca parinti, stim ce fel de semnificatie are aceasta sarbatoare si totusi cand e vorba de a prticipa la aceste orori spun," E DOAR UN COPIL..."
Intr-adevar este doar un copil si el nu poate discerne ce este bine si ce este rau, insa tu ca parinte ai aceasta datorie si esti raspunzator in fata lui Dumnezeu ca l-ai lasat sa participe la aceste macabre petreceri.
Ce fel de parinte esti, ca sa nu mai zic ce fel de crestin esti, cand tu cu manuta ta mergi si ii alegi din magazin copilului tau cea mai macabra masca pe care sa o poarte in aceasta zi?
Mi s-a transmis de o  d-na profesoara aseara ca: " nu ii vine sa creada cat sunt de demodata si ce gandire am, in ritmul acesta nu duc copilul la bine.... "
Oare asa sa fie....?
Sunt demodata pentru ca nu vreau ca copilul meu sa ia parte la o sarbatoare unde satan este prezent?
Ma intreb dragi parinti care cititi aceste randuri indiferent in ce tara sunteti...
"acolo unde tu i-ai dat voie copilului tau sa mearga, este Dumnezeu prezent"
Stii tu ca parinte, ca aceasta sarbatoare este 100%  pagana?
Stii ca este o sarbatoare satanica?
Stii ca la aceasta sarbatoare in mod special  participa vrajitori, satanisti, ghicitori si tot felul de alti spiritisti si astazi in mod deosebit  aduc o slujire fata de parintele caruia ii slujesc, adica lui satan?
Copilul tau in mana cui l-ai incredintat azi de dimineata?
In mana lui Dumnezeu! Si crezi ca Dumnezeu il va insoti acolo...?
Dragi crestini, sa ne rugam ca Domnul sa ne dea o minte treaza si vegheatoare, fiindca  diavolul este atat de siret si cauta ca inca de mici sa ni rapeasca, sa rapeasca  ceea ce avem mai drag, copiii nostri.
Nu sunt o mama perfecta, insa ma straduiesc din rasputeri sa sadesc in inima copilului inca de mic,  iubirea pentru Dumnezeu si pazirea poruncilor LUI. 
Dumnezeu sa ne ajute pe fiecare sa facem la fel!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu