Versetul zilei

18 iulie 2012

30 de Zile de Rugăciune pentru Lumea Musulmană (20 iulie – 18 august 2012)

   În ultimii 20 de ani, milioane de creștini s-au rugat pentru musulmani în timpul sărbătorii Ramadan. Isus a poruncit ucenicilor să ceară “ca Domnul secerișului să trimită lucrători în câmpul Său”. Dumnezeu a lucrat în mod activ în lumea islamică în ultimii 20 – 30 de ani, milioane de musulmani descoperind pe Mesia cel Înviat. Eforturile depuse pentru a duce musulmanilor Vestea Bună s-au mărit.
Vă invităm să vă alăturați în mișcarea mondială a celor 30 de Zile de Rugăciune pentru a putea vedea Împărăția Domnului venind în lumea musulmană. Nimic nu este prea greu pentru Dumnezeu. Credem noi cu adevărat în El?
Acest apel la rugăciune pentru musulmani a luat ființă în anul 1992 când câțiva lideri creștini s-au adunat la părtășie în Orientul Mijlociu. Creștinii implicați într-o mișcare internațională au simțit că Dumnezeu dorește să cheme creștinii la rugăciune pentru lumea musulmană. Așa s-a planificat o mișcare de rugăciune care să coincidă cu luna islamică a Ramadanului (în acest an, 2012 această lună de post începe în data de 20 iulie și se termină în data de 18 august).
S-a intenționat ca luna de rugăciune pentru musulmani să coincidă cu luna Ramadanului din două motive principale:
  • Creștinii să se identifice cu musulmanii în această perioadă;
  •  Al doilea motiv este de a chema Suveranitatea lui Dumnezeu și intervenția Lui în viețile musulmanilor în această perioadă din an, perioadă în care musulmanii sunt extrem de religioși. Vă rugăm să rețineți faptul că rugăciunea în timpul Ramadanului nu înseamnă că noi ne conformăm practicilor și postului islamic.
Ca și credincioși ai lui Isus Hristos, noi facem diferența între ideile islamice, teologia și practicile musulmanilor în anumite domenii. Cu toate acestea, mișcarea “30 de Zile de Rugăciune” scoate în evidență dragostea lui Dumnezeu pentru musulmani. Noi încurajăm toți credincioșii în Isus să cultive spiritul umilinței, dragostei, respectului și slujirii pentru musulmani.
Acest proiect a fost adoptat de câțiva ani de Știri Creștine și anul acesta, pentru prima dată echipa noastră a reușit să tipărească acest ghid de rugăciune, și dorim să îl distribuim gratis prin biserici, și la oameni dornici să stea în rugăciune împreună cu noi
sursa: http://stiricrestine.ro

Citeşte mai mult pe: 30 de Zile de Rugăciune pentru Lumea Musulmană (20 iulie – 18 august 2012) | Stiri Crestine.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu