Versetul zilei

25 aprilie 2012

Locul dragostei divine !

   Traim intr-o perioada in care toata lumea este in viteza si este cuprinsa de o "febra" nebuna...nebuna.Incepand de luni si pana in weekend nu  reusim, si nu avem timp mai  de nimic...decat munca si iar munca.Abia duminica daca reusim sa lasam totul  in urma si sa respiram umpic,sa ne odihnim, si sa ne mai bucuram de cei dragi...cat despre cele spirituale...daca mai avem timp....
  Atunci cand esti stresat si epuizat cauti un loc unde sa te refaci.Cauti un loc unde sa te deconectezi si sa te eliberezi de toate problemele.Pentru multi dintre noi, locul cel mai potrivit pentru refacere si "leacul cel mai bun"este locul de nastere, mai ales daca acesta este undeva la tara, departe de agitatia orasului, departe de probleme, de telefoane stresante, departe de stirile care ne amarasc sufletul, departe de orele nesfarsite petrecute pe computer.....si tot ceea ce ne da batai de cap.
  Hai sa  fim sinceri, cati nu am dori acest lucru? 
Dar stim ca omului i-a fost dat sa isi castige cu sudoare painea si asta tot din cauza neascultarii. Si....la urma, urmei, chiar daca am reusi sa ne gasim leacul impotriva stresului, este doar o rezolvare de moment, pentru ca revenind .....revin si problemele.
  
  Traim intr-o societate in care dragostea noastra, "porunca .......iubiti-va unii pentru altii", a devenit o dragoste bolnava,o dragoste formala, interesata, o dragoste rece.
Toti suferim de aceeasi boala.

"Leacul cel mai bun" pentru dragostea crestinilor  este "LOCUL  DE  NASTERE  AL  DRAGOSTEI LUI  DUMNEZEU......GOLGOTA".
  Daca vrem o vindecare  completa a dragostei noastre slabite, daca vrem o eliberare si  nu doar o relaxare pentru un weekend sau o perioada scurta....trebuie sa cautam locul de nastere al  DRAGOSTEI DIVINE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu