Versetul zilei

28 aprilie 2012

Daca plec.....?????

    Filip, tatal lui Alexandru Macedon, invatase pe servitorul sau sa ii spuna in fiecare dimineata cateva cuvinte:
"Domnul meu, adu-ti aminte ca vei muri !" Aceleasi cuvinte le spunea stapanului sau si seara la culcare.
   Ciudat mesaj asa-i....???  Dar, asta il facea sa traiasca permanenta cu bagare de seama.
   Sa fim sinceri, cum ar fi  sa auzim in fiecare zi ....ba mai mult de doua ori pe zi...."ai grija ca vei  muri"....adevarul ca nu ar fi placut deloc, dar poate asta ne-ar face sa constientizam cat suntem de  trecatori.
  Acum doua zile am participat la o inmormantare si din pacate azi mai  am parte de inca una. Pentru cei ramasi  este dureroasa despartirea....pentru cel care a parasit pamantul si este copil al lui Dumnezeu este cea mai mare bucurie.
  Atunci cand traiesti o viata dupa voia lui Dumnezeu, atunci cand viata ta a fost un exemplu pentru cei din jur, atunci cand toata viata ai incurajat  si ai fost un sprijin pentru pentru cei care aveau nevoie, raman in urma ta  o multime de aprecieri si de ganduri bune.Raman amintirile placute,dar cel mai mult ramane ce este mai important....raman urmele pasilor tai....ramane un exemplu demn de urmat .Tot asa poate ramane  si un exemplu negativ de care nimeni sa nu mai vrea sa isi aminteasca. Din fericire, sora care a plecat acasa, a fost un exemplu pentru toti.Poate spune: "M-am luptat lupta cea bună, mi-am isprăvit alergarea, am păzit credinţa, de-acum ma asteapta cununa....."
2 Timotei 4: 7
   Toata viata aici pe pamant este o alergare continua si o lupta pemanenta cu ispita, cu diavolul. Important este sa alergam continuu si sa luptam nu doar o zi, nu  doua .... nu zece ani....NU....ci toata viata, ca sa si ispravim alergarea. Credinta pe care am primit-o sa o pastram pana la capat neschimbata si neadaptata modernizarii acestui veac , pentru caci numai asa vom putea primii cununa cereasca din mana TATALUI.Auzim de multe ori...."oh,aceeia sunt prea conservatori,biserica e prea conservatoare", dar cred ca insasi Cuvantul lui Dumnezeu este conservator. ISUS este acelasi ieri, azi si in veci . 
Numai ţineţi cu tărie ce aveţi, până voi veni!  ne spune  Ioan in Apocalipsa 2: 25
   Sincer ma bucur cand un copil de a lui Dumnezeu ajunge ACASA la DOMNUL, un copil care a fost exemplu,si asta putem vedea dupa roadele sale.
  Ce poate fi mai frumos decat intalnirea aceea mareata !!!!!!
  Acum doua zile a plecat sora, a plecat si Radu  Muresan si am auzit cu toti despre trista veste, si Domnul stie pe cati i-a chemat acasa in aceste zile.Azi mai particip la inca una......Acesti oameni si-au terminat maratonul.Fiecare pleaca cu ceea ce a facut pentru Domnul.
   Noi inca suntem pe pista de alergare, dar maine s-ar putea sa  trecem  si noi linia finala.
   Ce ramane in urma noastra?
   Care sunt urmele pasilor nostri ?
   Ce exemplu ramane dupa noi ?
   Vom primi cununa ?
   Ne vom intalni cu IMPARATUL ?
   Sunt zeci de intrebari care ar trebuie sa ne de-a de gandit si sa nu ne lase sa dormim noaptea.
   Doamne, indura-te de noi si nu ne lasa sa plecam de aici pana nu suntem in relatii bune cu Tine.Nu ne lasa sa traim dupa voia noastra ci dupa voia Ta.Vrem sa fim un exemplu pentru cei din jur si pentru cei care vor ramane dupa noi. Vrem sa ne intalnim cu Tine.Vrem sa vedem locul pe care  te-ai dus sa ni-l pregatesti.
  Da-ne intelepciune sa vedem cat suntem de trecatori.Suntem  un abur care acum se inalta si in cateva secunde dispare. Si o spun din experienta pe care am avut-o cu decesul sotului meu.Intr-o clipita dintr-un om care nu dadea semne ca are absolut nimic......in secunda urmatoare a fost secerat fara veste.....si este cumplit.
 Spunea cineva care a avut un accident acum nu demult,dar care din fericire nu a patit absolut nimic,desi si-a vazut moartea cu ochii, imi spunea....:"crede-ma ,nu ai timp sa spui nici macar, DOAMNE IARTA-MA"....
   Nu este cumplit sa fii luat asa pe nepregatite....?  Sa fii neimpacat cu sotia, cu sotul, cu vecinul etc.....? Sa traiesti o viata dubla crezand ca esti tanar si mai ai timp pana mori ?
Multi traim cu acest gand, Dumnezeu e bun si ne iarta pentru ca suntem copii LUI.
   GRESIT , FALS !
Dumnezeu  e bun si ne iarta atata timp cat venim si cadem zdrobiti la picioarele LUI cerandu-ne iertare aici cat suntem in viata. Dupa moarte nu mai putem schimba nimic.
Nu poti sa traiesti cu acelasi pacat, rugandu-te sa te ierte azi si maine il faci din nou desi stii ca ESTE PACAT.
Un om nascut din nou, este o faptura noua si nu traieste EL, ci HRISTOS traieste in el.
  Domnul este bun si are o indelunga rabdare,dar in acelasi timp sa nu uitam: "Dumnezeu este un judecător drept, un Dumnezeu care Se mânie în orice vreme" Psalmii  7: 11
  Vegheati dar, ca nu stiti nici ziua si nici ceasul cand vom pleca de aici de pe pamant!
      Daca plec....unde plec.....???

Un comentariu: