Versetul zilei

12 septembrie 2011

Modele de viata !

    Deoarece ne gasim  la inceputul unui nou an scolar,sunt convinsa ca fiecare  parinte  isi doreste pentru copilul lui sa fie  incredintat in Mana lui Dumnezeu !
   Asta am facut si noi aseara  la biserica cu  ocazia inceperii noului an scolar.Am avut o rugaciune speciala pentru totii copii care vor incepe cursurile ...si nu numai...ci incepand de la cei de gradinita ,pana la studenti.Tot cu aceasta ocazie  copii ,dar  si noi  parintii...am avut parte de un mesaj dosebit:"Modele de viata",adus de pastorul Bisericii noastre fr. Marius Cimpoae.
Voi incerca sa redau cateva ganduri pe care le-am notat si care mie mi-au placut foarte mult.



  1. Fii ca ABEL! Da-i Domnului tot ce ai mai bun.
  2. Fii un vizionar ca si IOSIF !Indiferent prin ce vei trece,nu iti pierde viziunea pe care ti-a dat-o Domnul!
  3. Fii slujitor ca SAMUEL ! Slujeste-l pe Domnul  plin de credinciosie inca din pruncie !
  4. Fii  curajos ca DAVID ! Chiar daca esti lipsit de aparare,nebagat in seama de cei din jur,important este sa fii apreciat in ochii  lui Dumnezeu si atunci nu trebuie  sa ai teama de nimic.
  5. Fii  ascultator ca si IEREMIA ! Desi nu era decat un copil plin de teama...totusi el s-a pus la dispozitia lui Dumnezeu.
  6. Fii credincios  ca si DANIEL  si prietenii lui ! Indiferent prin ce  trebuie sa treci,ramai credincios, Dumnezeu  rasplateste credinciosia.
  7. Fii un model ca si TIMOTEI ! Un exemplu de ucenic demn de urmat.
  8. Fii supusa si devotata ca si RUT ! Cu toate ca era  libera de orice angajament...ea a ramas supusa pana la capat.
  9. Fii iubitor si luptator ca si ESTERA ! Cu iubirea si devotamentul ei fata de tara a influentat un popor intreg. Prin exemplul ei invatam ca trebuie sa iubim,sa luptam si sa ne rugam pentru poporul nostru.
  10. Fii curata ca si MARIA. Datorita curatiei ei  a fost aleasa sa aduca pe lume pe ISUS cel care ne-a salvat de pacate.Pastreaza-ti sufletul si trupul in curatie si Dumnezeu  te va rasplati cum stie El mai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu