Versetul zilei

13 iunie 2011

Un crampei din bucuria noastra ...


               NIHIL SINE DEO- NIMIC FARA DUMNEZEU !

     Asa cum spuneam zilele trecute...astazi a avut loc inaugurarea Bisericii Crestine Baptiste HARUL,avandu-l ca pastor pe fr. Marius Cimpoae.Ne dorim sa fim o biserica dupa placul si Voia lui Dumnezeu .
    Intr-adevar Duhul Domnului ne-a condus pana si in alegerea numelui "HARUL". Astazi am avut parte de o dubla sarbatoare si-i pot spune un 'MULTUMESC DOMNULUI" pentru acest har minunat.Au fost momente deosebite,am vazut cu ochii nostri cum se poate umbla cu Dumnezeu  prin credinta chiar si in generatia de azi.
    Au fost momente unice ,momente pe care le-am asteptat de atata timp..ne-am bucurat in cantare ,in  poezie alaturi de multi prieteni invitati si multi frati in Domnul.


Una din viziunile pe care o avem ca si  Biserica  si la care cerem sprijinul Domnului,este invitarea prietenilor nostri,a vecinilor,a colegilor...etc..care nu il cunosc pe Dumnezeu la fiecare servici in Casa Domnului.Bucuria cea mai mare a noastra a fost cand acesti invitati au raspuns chemarii noastre. A fost minunat sa ii vedem impreuna cu noi si mai mult ...bucurandu-se cu noi in Domnul .

Au fost indemnuri minunate,mesaje deosebite din partea Domnului  transmise prin fratii nostri.


Inca odata multumesc Domnului  pentru prezenta   SA  in mijlocul nostru,stim caci fara EL nu am fi ajuns pana aici si multumesc pentru HARUL REVARSAT.


DUMNEZEU  sa binecuvinteze acest inceput de drum in care vrem ca DOMNUL ISUS sa fie CONDUCATORUL NOSTRU.
Iar acum venim si noi si zicem ca Moise: " DOAMNE DACA NU MERGI TU INSUTI CU NOI,NU NE LASA SA PLECAM DE AICI " !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu