Versetul zilei

24 mai 2011

"Nu vezi tu că bunătatea lui Dumnezeu te îndeamnă la pocăinţă?

 ....Şi crezi tu, omule, care judeci pe cei ce săvârşesc astfel de lucruri, şi pe care le faci şi tu, că vei scăpa de judecata lui Dumnezeu? Sau dispreţuieşti tu bogăţiile bunătăţii, îngăduinţei şi îndelungii Lui răbdări? Nu vezi tu că bunătatea lui Dumnezeu te îndeamnă la pocăinţă? Romani 2:3-4


   De-atâtea ori în viață  NOI suntem pe primul plan...și de fapt cam asta este tendința în ziua de azi..În toate lucrurile  căutăm ca "NOUĂ" să ne fie bine ..în rest....prea puțin ne interesează de ce zic cei din jur...de ce simt cei de lângă noi....În dorința să ne fie doar nouă bine...de multe ori suntem în stare să încălcăm anumite reguli,anumite standarde și de multe ori anumite porunci lăsate de Dumnezeu. Și cu toate astea ...de multe ori suntem uimiți că "TOTUȘI...Dumnezeu ne iubește asa cum suntem și ne arată asta prin bunătatea lui care este revărsată asupra noastră"
   E un miracol, să știi ca l-ai întristat pe Dumnezeu ..și cu toate astea...EL îți arată DOAR BUNĂTATE...deși nu ai nici un merit.....și atunci ne întrebăm .....DE CE....?
  NICI UNUL !!!!
  DA...NICIUNUL... acesta este DUMNEZEU !
Este un mod prin care EL  ne mai dă o șansă de a ne pocăi de toate păcatele noastre.
  Este modul prin care Dumnezeu ne spune..."ÎNCĂ TE MAI IUBESC FIUL MEU"..."ÎNCĂ TE MAI IUBESC FIICA MEA"
    Nu vezi tu că bunătatea lui Dumnezeu te îndeamnă la pocăinţă? 
Tu cum răsplătești bunătatea lui Dumnezeu?
Ce faci cu timpul tău  și cât din El  rezervi  Domnului?
  Citeam astăzi un editorial care mi-a plăcut foarte mult..iar printre altele spunea:


"Un american şi-a îndemnat prietenul, care tocmai sosise în Suedia din Tailanda, „Grăbeşte-te, trebuie să prindem autobuzul!" Odată urcaţi în autobuz, fericitul suedez a spus: „Am cîştigat trei minute". Tailandezul l-a întrebat, „Cei ai de gînd să faci cu ele?"


Oamenii din tările  avansate nu au nici un răspuns la această întrebare.Generația noastră a uitat cum mai este mersul pe jos. Ea știe doar să conducă automobilul și să alerge.
Isus nu a alergat NICIODATĂ ! El doar a umblat. Și pe vremea Lui existau cu sigurantă și alte mijloace de transport...dar nu citim nicăieri că El le-ar fi folosit.O singură dată este scris că a călărit dar și atunci un biet animal ,un măgăruș...care are o viteză....știm cu toții...


Wurmbrand spunea:
Facem bine când economisim minutele ,cu condiția să le folosim bine. Fiecare minut este o perlă,dar adesea ne dăm seama prea târziu de valoarea ei....
Un om care trăiește  șaptezeci de ani  va răspunde înaintea lui Dumnezeu de treizeci și șapte de milioane de minute" 


De câte minute risipite în vânt și  fără rost voi da socoteala atât eu cât și tu dragul meu.....????  "Nu vezi tu că bunătatea lui Dumnezeu te îndeamnă la pocăinţă? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu