Versetul zilei

25 aprilie 2011

Sărbătoare fără ....SĂRBĂTORIT !!!!

     Ne aflăm în a doua zi  de Paști ,sărbătoare care ne aduce aminte de ceea ce s-a întâmplat pe dealul Golgotei în urmă cu peste 2000 de ani.
    Am așteptat un an de zile să vină această sărbătoare,și fiecare am făcut pregătiri importante pentru a întâmpina ...și acum va mai trebui să treacă  un alt an ca să mai sărbătorim  din nou și asta cu ajutorul Domnului dacă vom fi în viață...pentru că noi, așa ne facem planul....dar ziua de mâine nu este a noastră și planurile făcute de om sunt zadarnice.
    Am stat și m-am uitat în jurul meu...peste tot,în oraș.la sat,pe stradă.....chiar și în bisericile noastre creștine...și peste tot același puls..... am văzut în jurul meu doar agitație,spectacol,paradă...și nimic mai mult.
   Esența acestei sărbători s-a pierdut în totalitate,vorba unei persoane.....s-a pierdut pe traseu. 


Sărbătorim ....dar fără SĂRBĂTORIT.
  Îmi  cer scuze ...poate sunt prea dură.....nu vreau să supăr pe nimeni și nu generalizez....dar asta este ceea ce am simțit în jurul meu.... și cu siguranță NOI purtăm  vina cea mai mare ...ne complacem si acceptăm aceste lucruri chiar fară să ne dăm seama uneori...dar de cele mai multe ori intrăm în această "horă" cu BUNA STIINȚĂ.....nu EL are vre-o vină,nicidecum ISUS...NOI purtăm întreaga vină.


......nu știu.... STAU ȘI MĂ ÎNTREB....
...SĂ FIE ȘI LA ANUL LA FEL..??????

...a plâns ISUS atunci....dar mai tare plânge acum.

2 comentarii:

  1. Eu cred ca ceea ce se intampla rau, ignoranta si indiferenta oamenilor, toate acestea pentru ca traim zilele din urma...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da Ionela,astea nu fac altceva decat intaresc spusele BIBLIEI,credinta celor mai multi se va raci...si din pacate...si cu regret....asta se intampla....
    Iti doresc o zi minunata si Domnul cu tine !

    RăspundețiȘtergere