Versetul zilei

20 decembrie 2010

Ce poţi face astăzi.....NU AMÂNA pe mâine..

...dar...să nu uităm niciodată că ziua de mâine nu e a noastră  şi  timpul nu stă să negociem cu el !!!!!!
De fiecare dată avem posibilitatea de a alege ce facem cu timpul pe care îl avem la dispoziţia noastră. Întotdeauna sunt lucruri pe care hotărâm să le facem,altele le amânăm în viaţa din diferite motive...şi de cele mai multe ori ajung să nu mai fie făcute niciodată,dar avem şi posibilitatea de a le face provizoriu, şi să nu uităm ca în general,orice lucru făcut provizoriu ..rămâne defintiv.
Există un proverb ..."ce poţi face astăzi.....NU AMÂNA pe mâine" ,şi este foarte adevărat...pentru că ziua  de mâine nu ştim ce ne rezervă.
De-aceea orice lucru faci, fă-l bine şi fă-l ca pentru DOMNUL!!!!

O zi frumoasă în continuare!!!!

2 comentarii:

  1. Pot sa fac o mica gluma? Nu lasa pe maine ce poti face astazi. Lasa pe poimaine ca s-ar putea sa nu mai fie nevoie!
    Desigur, e o gluma si in cele materiale as zice ca e chiar indicata, mai putin stress, mai putina munca! Insa in cel spirituale ieri ar fi cea mai indicata zi a pocaintei. Nu maine ar putea sa fie finalul, ci chiar azi. Am avut un coleg care nu avea probleme cu inima. A venit dimineata la munca, ca de obicei. La 9.25 statea la povesti cu prietenii lui la telefon. La 11.00 era declarat decedat. Avea 42 de ani si doua luni. Un stop cardiac a facut toata diferenta. Si acum ma condamn, ca in loc sa discut cu el povesti, trebuia sa ii vorbesc mai mult de Isus!
    Astazi daca auzi glasul Domnului nu te impietri...Poate fi diferenta intre scumpul Isus sau tot ce e mai rau! Intre viata si moarte!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc mult pentru completarea ta ...ai mare dreptate....si intr-adevar ma refeream la cele spirituale....AZI este timpul potrivit....nu se stie nici macar pete 5 min. ce va fi...ex. colegul tau....sx. sotul meu...si cati si cati........de-aceea este indicat sa luam in serios aceasta chemare....pentru ca nu stim cand a hotarat Dumnezeu finalul.

    RăspundețiȘtergere