Versetul zilei

28 iunie 2011

Furtunile vietii !

 "Suntem incoltiti in toate chipurile, dar nu la stramtorare; in grea cumpana, dar nu deznadajduiti; prigoniti, dar nu parasiti; trantiti la pamant, dar nu omorati." (2 Cor. 4:8-9)



Sunt momente in viata cand efectiv traiesti acest verset. Nu vi s-a intamplat.....???
   In ultima perioada cu toti am vazut efectul  furtunilor  care s-au abatut asupra noastra si la fel de bine stim si ce  priveliste ingrozitoare raman in urma acestor furtuni. Citeam undeva despre un nuc care a fost doborat la pamant in urma unei furtuni si o parte din radacina lui era iesita la suprafata.Nu mica i-a fost mirarea proprietarului sa vada ca la anul acelasi nuc  care a fost doborat  a dat roade.O parte din radacina lui a ramas in pamant si isi lua  seva de care avea nevoie.


    De cele mai multe ori si noi suntem aidoma unui copac doborat de furtuna.Ai momente cand esti doborat de furtunile naprasnice care se abat asupra ta.Cu atat mai mult cand aceste furtuni vin din partea asa zisilor "FRATII TAI"bineinteles cu ghilimele de rigoare...ptr. ca numai frati numai pot fi numiti.Acelora,care in loc sa te  intareasca, sa te sprijine atunci cand  esti slab, ei nu fac altceva decat  te doboara mai tare.
 Dar inca odata vedem ca Biblia se implineste chiar cu acestia.Sta scris: "Feriţi-vă de proorocii mincinoşi, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinăuntru sunt lupi răpitori. După roadele lor îi veţi cunoaşte.
......aşa că orice pom bun face roade bune, iar pomul rău face roade rele. Nu poate pom bun să facă roade rele, nici pom rău să facă roade bune. Iar orice pom care nu face roadă bună se taie şi se aruncă în foc. De aceea, după roadele lor îi veţi cunoaşte. Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în Împărăţia cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri"


   Daca esti ancorat in Hristos si radacinile tale sunt  conectate la sursa vietii...LA ISUS...atunci indiferent ce furtuna ar veni peste tine..indiferent de suvoaiele care iti ies in cale...prin EL vei avea biruinta.
   Daca nu ai avut parte de nici o furtuna de acest gen....multumeste-i lui Dumnezeu,dar  daca treci printr-un asemenea moment roaga-te sa iti dea putere sa mergi mai departe...este greu..dar NU IMPOSIBIL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu