Versetul zilei

7 februarie 2011

Stiati ca.....

... Patru din cinci americani cred ca Biblia este Cuvantul inspirat al lui Dumnezeu, dar mai mult de jumatate dintre acestia o citesc mai putin de o data pe luna?

 ....1.000 de persoane renunta zilnic la fumat? Vrei sa afli cum? Prin moarte.

   . ..Sistemul arterial al balenei albastre este atat de mare încat si un leopard s-ar putea tarî prin el?

. . .Sase din zece adolescenti cred în astrologi? Fii printre ceilalti patru care nu cred!

... Un institut de cercetare al termitelor din China cere oamenilor sa manance termite? Datorita faptului ca aceste termite nu se îmbolnavesc niciodata, institutul considera ca acestea au valoare medicinala.

 . .. Daca vei apuca varsta de 70 de ani, înseamna ca ai trait mai mult de 2 miliarde de secunde?

 . .. Opt din zece americani spun ca sunt crestini, dar numai patru din zece stiu ca Isus a rostit Predica de pe Munte?

 ... .Pentru atentia acordata jocurilor video se consuma tot atatea calorii cat pentru mersul pe jos cu 3,2 km/h?

...Majoritatea barbatilor petrec 3.300 ore din viata pentru a se barbieri? Daca nu ar fi barbierita, barba ar putea ajunge la 9 metri într-o viata de om.

...Tantarii sunt de doua ori mai atrasi de culoarea albastra decat de orice alta culoare?

...Islanda vinde excedentul de electricitate Europei, folosind cel mai mare cablu electric subacvatic?

...În anul 3.000 Î.Hr., egiptencele credeau ca venele dilatate erau dragute, drept pentru care le scoteau în evidenta colorandu-le cu vopsea albastra?

..Cea mai grozava colectie din Europa de icoane pe sticla se afla in muzeul de la biserica din comuna Sibiel, muzeu fondat de preotul Zosim Oancea.

..Printre cele mai mari mamifere de pe pamant sunt elefantii, care in pofida greutatii lor de aprox. 4,5 tone, au un mers foarte silentios.

..Faxul a fost inventat in 1843 de Alexander Bain si a inceput sa fie utilizat de abia in 1964. In prezent, odata cu dezvoltarea internetului, cea mai folosita metoda de transmitere a informatiilor scrise este posta electronica (e-mail)

..Conductele de gaz si de apã, atrag fulgerele. Pentru preintâmpinarea unor eventuale necazuri, este bine ca în timpul furtunilor sã tineti usile si geamurile închise.

....S.U.A. au trimis doua vehicole teleghidate pe planeta Marte, pentru investigatii ample privind subsolul, solul si atmosfera acestei planete.

...Lista oficiala de cuvinte, LOC 2000, realizata dupa DEX cuprinde 536708 cuvinte cu 2-15 litere. Cele mai frecvente cuvinte au 10 litere iar cele mai rare au 2 litere.

...In anul 1962 lumea a fost in pericolul unui razboi nuclear.Hrusciov a hotarat ca U.R.S.S. sa-si retraga rachetele nucleare din Cuba concomitent cu retragerea rachetelor S.U.A. din Turcia. Astfel pericolul izbucnirii unui razboi nuclear a fost indepartat.


Daca nu am stiut...acum ,cu siguranta vom stii...si eu...si voi.

                              O zi frumoasa !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu