Versetul zilei

11 februarie 2017

Rugaciune pentru tara!


Ps 115:3(Ps 135:6) Dumnezeul nostru este in cer, El face tot ce vrea‘
Chemam Numele Tau peste Romania.Tu esti Domnul ostirilor, Scaparea noastra, Nadejdea noastra. Declaram domnia Ta peste aceasta natiune. Proclamam Voia Tatalui, precum in cer asa si pe pamant, chemam sangele Domnului Isus Hristos peste Romania, protectie spirituala.
Faca-se Voia Ta precum in cer asa si pe pamant asa si in Romania!
Trezeşte-te, trezeşte-te, şi îmbracă-te cu putere, braţ al Domnului! 
Trezeşte-te, ca în zilele de odinioară, ca în veacurile din vechime, şi croieşte în adâncimile mării un drum pentru trecerea celor răscumpăraţi ai Domnului(Isa.51:9-10)...croieste un drum nou si pentru Romania!
O, să vină anul răscumpărării Tale(Isa.63:4), şi anul de răsplătire pentru Sion (Romania)
( Isa.34:8).
‘….de dragul Tău Fă să strălucească Faţa Ta peste Romania, Doamne’(Dan.9:17).
Doamne, fă ca Duhul Tău să fie turnat de sus peste poporul roman, şi atunci pustia se va preface în pământ(Isa.32:15), judecata se va face după dreptate, iar toţi cei cu inima curată o vor găsi bună(Ps.94:15).
Să ajungă până la Tine gemetele prinşilor de război şi prin braţul Tău cel puternic, scapă pe cei ce pier(Ps.79:11).
Rânduieşte orice a mai rămas de rânduit(Tit1:5) şi fă ca orice răsad pe care nu l-a sădit Tatăl meu ceresc să fie smuls din rădăcină(Mat.15:13).
O, învaţă căile Tale pe cei ce le încalcă şi fă ca păcătoşii să se întoarcă la Tine(Ps.51:13).
O, dă-le pocăinţa care să îi conducă la cunoştinţa adevărului(2Tim.2:25), adevărul care este în Isus(Efes.4:21), adevărul care este potrivit cu evlavia(Tit1:1), astfel ca, venindu-şi în fire să se desprindă din cursa diavolului(2Tim.2:26).
…’topeşte zgura lor şi îndepărtează părticelele de plumb… ca si ‘cetate neprihanita’ sa fie numita Romania(Isa.1:25-26, şi adu înapoi pe  prinşii de război, Doamne (Ps 126:4)
Adaugă, Doamne, la Biserica Ta în fiecare zi pe cei care sunt mântuiţi(Fapt.2:47); lărgeşte locul cortului Tău, lungeşte-i funiile şi întăreşte-i ţăruşii(Isa.54:2).
Fă ca biserica Ta si poporul roman să Te laude neîncetat. Fă ca bunătatea şi credincioşia Ta să vegheze asupra ei, astfel încât să îţi cântăm neîncetat Numelui Tău(Ps.61:7-8). Fie ca Domnul să mântuiască Sionul(Romania) şi să zidească cetăţile lui Iuda, sămânţa robilor Tăi să le moştenească, şi cei ce iubesc Numele Tău să locuiască în ele(Ps.69:35-36).
Fă ca planurile celor care vor să aleagă o căpetenie care să îi conducă înapoi în Egipt(Num.14:4).Orice arma faurita impotriva Romaniei sa fie anulata, sa fie facuta fara putere  sa fie anulate in Numele lui Isus Hristos(Isa54:17).
Fă ca niciodată să nu cunoaştem foamea după auzirea cuvintelor Tale; nici să fim forţaţi vreodată să pribegim de la o mare la alta, de la miazănoapte la răsărit, ca să căutăm Cuvântul Domnului(Amos8:11-12).
Cred ca toti romanii ar trebui sa rosteasca aceasta rugaciune catre Dumnezeu, de iertare si pocainta ca si Daniel.
Doamne, noua ni se cuvine sa ni se umple fata de rusine, da noua, imparatilor nostri, capeteniilor noastre si parintilor nostri, pentru ca am pacatuit impotriva Ta!
La Domnul Dumnezeul nostru insa este indurarea si iertarea, caci impotriva Lui ne-am razvratit!(Daniel 9:8-9)
Asculta, Doamne!Iarta, Doamne!Ia aminte, Doamne!
Lucreaza si nu zabovi din dragoste pentru Tine Dumnezeul meu!
Caci Numele Tau este chemat peste cetatea Ta(Romania)si peste poporul Tau!(Daniel 9:19)
Vino Duhule Sfinte te invitam in Romania revarsa dragostea lui Hristos peste inimile romanilor si iarta-ne ca te-am intristat atata vreme.
Umple-ne cu foc,sa arda inimile noastre si tanjeasca dupa Domnul nostru.Trebuie sa-L alegem pe Domnul cu toata inima, este vremea trezirii si pentru credinciosi este vremea sa ne intoarcem la dragostea dintai!
Domnul sa ne ajute, sa ne separe de aceasta lume sa cunoastem valoarea sangelui varsat!
Ma rog pentru unitate in trupul lui Hristos sa fim ‘una’,o singura bataie, o singura inima, undelemnul Tau care simboliza unitatea(Ps 133)sa se pogoare ca roua Hermonului pe muntii Sionului, caci acolo da Domnul binecuvantarea(a bisericii), asa cum uleiul l-a consacrat pe Aaron si unitatea inchinatorilor din Ierusalim va consacra poporul inaintea lui Dumnezeu.
Amin!
Doamne revarsa un duh de revelatie peste toti romanii.Ma rog pentru echiparea crestinilor, pentru ridicarea de mijlocitori care sa poarte batalii spirituale pentru tara.Ma rog pentru eliminarea dezbinarilor dintre crestini, Biserica trebuie sa fie strajer pe zidurile tarii!!!
 Ma rog pentru cei care sunt ai lui Hristos, poporul Lui sa  constientizeze ca suntem ‘samanta’ lui Avraam si suntem mostenitori prin fagaduinta(Galateni 3:29).
SA NU UITE NICIUNUL CA PENTRU TOTI ESTE ACEASTA PROMISIUNE !!!!!!!   CERETI-O CU INDRAZNEALA SI LUATI-O (Mostenirea) pt ca TOTI SUNTEM COPIII LUI.(Indrazniti sa va revendicati drepturile).AMIN!!!!!!
Da-le duh de indrazneala copiilor Tai……TU NE-AI DAT CHEILE IMPARATIEI…. Si noi TREBUIE sa intram .....
Ma rog pt implinirea tuturor promisiunilor Tale si intunericul sa fie transformat in lumina!!!
Sa chemam spiritul lui Estera de post si rugaciune, spiritul lui Avraam al credintei peste aceasta natiune, spiritul lui Samuel peste copii nostri si peste toti crestinii si romanii!
 Duhul lui Caleb peste  generatia tanara!
Striga-I pe copiii nostrii Dumnezeule cum l-ai strigat pe Samuel !!!
Pazeste granitele acestei tari, Doamne opreste furtuna caci Tu poti opri totul la clipeala, Tu poti transforma orice circumstanta in victorie.Te rugam vino in ajutorul Romaniei, reda-I acestei natiuni demnitatea. Avem nevoie de indurarile Tale si de bunatatea Ta peste Romania!
Doamne revarsa un duh de trezire peste Romania si peste fiecare roman un duh de transformare a mintii, vorbeste fiecarui roman.
Doamne inlatura toate obstacolele pentru ca Romania sa intre in destinul pe care l-ai pregatit pentru ea
‘Te rog Doamne fa ca vrajmasii Tai sa Te linguseasca din pricina marimii puterii Tale’(Ps 66:3b)
Fie ca pământul să fie plin de cunoştinţa Domnului, ca fundul mării de apele care îl acoperă(Isa.11:9).
Mântuieşte, Doamne, poporul Tău, şi binecuvântează moştenirea Ta! 
Fii Păstorul şi Sprijinitorul lor în veci!(Ps.28:9). Dă tărie poporului Tău, şi binecuvântează-l cu pace(Ps.29:11); înconjoară-l cu bunăvoinţa Ta cum l-ai înconjura cu un scut(Ps.5:12).
Fă ca pacea să domnească şi dreptatea să stăpânească peste noi; fie ca să nu se mai audă de silnicie la porţile noastre, nici de pustiire şi prăpăd în ţinutul nostru, ci fă ca zidurile noastre să fie numite Mântuire şi porţile noastre Laudă(Isa.60:17-18). Nu lăsa ca vreodată ţara noastră să fie numită Părăsită, nici pământul nostru Pustiu, ci fie ca Domnul să Îşi găsească plăcerea în noi, şi ţara noastră să fie măritată cu El(Isa.62:4).
Fie ca pacea noastră să fie ca un râu şi, astfel, fericirea noastră ca valurile mării(Isa.48:18). Şi ca neprihănirea să abunde printre noi, ca să ne înalţe ca popor, şi să ne elibereze de păcat, căci păcatul este ruşinea oricărui popor(Prov.14:34).
Fie ca toate imparatiile lumii sa treaca in mainile Domnului nostru si ale Hristosului Sau (Apocalipsa 11:15)
Mareste faima Numelui si Cuvantului Tau (Ps 138:2)si Evanghelia Ta sa fie vestita si glorioasa
(Isa 42:21)
Tu, Doamne, stăpâneşti peste neamuri(Ps.22:28). Cine să nu se teamă de Tine, Împărate al neamurilor?(Ier.10:7). Tu stai pe scaunul Tău de domnie, ca un judecător drept; judeci lumea cu dreptate, şi popoarele cu nepărtinire(Ps.9:4,8).
Doamne, grăbeşte vremea când vei pune capăt războaielor până la marginea pământului(Ps.46:9); când nici un popor nu va mai scoate sabia împotriva altuia, ci din săbii îşi vor făuri fiare de plug, şi din suliţele lor cosoare, şi nu vor mai învăţa războiu(lIsa.2:4).
Dar poporul meu este păcătos, popor împovărat de nedreptate, soi rău, fii ai pieirii(Isa.1:4); şi avem multe motive să suspinăm şi să gemem din pricina tuturor urâciunilor care se săvârşesc printre no(iEzec.9:4).
Fărădelegea abundă printre noi, şi dragostea celor mai mulţi s-a răcit(Mat.24:12).
O, trezeşte-Ţi puterea, şi vino în ajutorul nostru!(Ps.80:2-3)
Arată-ne, Doamne, bunătatea Ta, şi dă-ne mântuirea Ta; da, mântuirea Ta să fie aproape de cei care se tem de Tine, pentru ca în ţara noastră să locuiască slava. Fie ca bunătatea şi credincioşia să se întâlnească, dreptatea şi pacea să se sărute. Fie ca să răsară din pământ credincioşia şi dreptatea să privească de la înălţimea cerurilor; da,  fie ca Domnul să ne dea ce este bun; fie ca dreptatea să meargă înaintea Lui şi să-L urmeze, călcând pe urmele paşilor Lui(Ps.85:7,9-13).
O, Doamne, fii statornicia zilelor noastre, izvorul nostru de mântuire, înţelepciunea şi priceperea noastră; şi fă ca frica de Domnul să fie comoara noastră(Isa.33:6). Fă ca între noi să înflorească cel neprihănit, şi ca aceia ce se tem de Tine să fie în ţara noastră, cât va fi soarele, cât se va arăta luna, din neam în neam; ca să avem belşug de pace(Ps.72:5,7) şi copiii care ni se vor naşte să laude pe Domnu(lPs.102:18).
Ah, pune capăt răutăţii şi întăreşte pe cel neprihănit – Tu, care cercetezi inimile şi minţile, Dumnezeule drept!(Ps.7:9). Stârneşte pe mulţi să fie de partea Ta împotriva celor răi şi împotriva celor ce fac răul(Ps.94:16).
Stârpeşte, Doamne, din ţară duhul necurăţiei(Zah.13:2), şi dă oamenilor buze curate, ca toţi să cheme Numele Domnului(Ţef.3:9).
Aşează-ne deasupra tuturor neamurilor, cu întâietate în slavă, faimă şi măreţie, făcându-ne un popor sfânt pentru Domnul, Dumnezeul nostru(Deut.26:19).
 Mă rog pentru dezbinare şi reparare a rupturilor dintre oameni, pune dragoste in inimile romanilor. Mă rog pentru succesul tuturor iniţiativelor de reformare a comportamentului oamenilor,  pentru încetarea năravurilor nepotrivite şi păgâne, pentru susţinerea credinţei şi a virtuţilor  şi pentru ca ele să câştige reputaţie.
Dă-ne ajutor ca să scăpăm de necaz, căci ajutorul omului este zadarnic. Cu Dumnezeu vom face isprăvi mari(Daniel11:32); da, Dumnezeu va zdrobi pe vrăjmaşii noştri(Ps.60:11-12); fă-i ca praful cu sabia Ta şi ca pleava luată de vânt cu arcul Tău(Isa.41:2)
Fă ca să fim un popor mântuit de Domnul, Scutul care ne dă ajutor şi Sabia care ne face slăviţi(Deut.33:29); şi arată-le duşmanilor noştri că Domnul se luptă împotriva lor(Exod 14:25).
“Este scris” ca nici un Cuvant care vine de la Dumnezeu  nu este lipsit de putere(Luca 1:37)”Este scris”caci” Cuvantul Tau este ca un foc si ca un ciocan care sfarama stanca”(Ieremia 23:29)si
“Este scris”caci Tu Doamne ramai credincios Cuvantului Tau Evrei10:23.
Te rugam sa ne iesi in intampinare Doamne!

Un comentariu:

 1. Şi când eu, Daniel, am văzut vedenia şi m-am străduit să o înţeleg, iată că atunci a stat cineva înaintea mea cu chip de om.
  (Daniel 8:15)

  Copacul pe care tu l-ai văzut, mare şi puternic, care cu vârful ajungea până la cer şi se vedea până la capătul pământului,
  Cu frunziş frumos, cu rod mult şi din care se hrăneau toţi, sub care se adăposteau fiarele câmpului, iar în ramurile lui făceau cuiburi păsările cerului,
  Acela eşti tu, o, rege, tu, care te-ai mărit şi te-ai făcut puternic, ai crescut şi ai ajuns până la ceruri, ai stăpânirea ta până la marginea pământului.
  (Daniel 4:17-19)

  Judecăţile Domnului sunt drepte, veselesc inima; porunca Domnului este strălucitoare, luminează ochii.
  Frica de Domnul este curată, rămâne în veacul veacului. Judecăţile Domnului sunt adevărate, toate îndreptăţite.
  Dorite sunt mai mult decât aurul, şi decât piatra cea de mare preţ; şi mai dulci decât mierea şi fagurele.
  Că robul Tău le păzeşte pe ele, şi răsplătire multă are.
  (Ps. 18:8-12)

  Lăuda-Te-voi, Doamne, din toată inima mea, spune-voi toate minunile Tale.
  Veseli-mă-voi şi mă voi bucura de Tine; cânta-voi numele Tău, Preaînalte.
  Când se vor întoarce vrăjmaşii mei înapoi, slăbi-vor şi vor pieri de la faţa Ta!
  Că ai făcut judecata mea şi dreptatea mea; şezut-ai pe scaun, Cel ce judeci cu dreptate.
  Certat-ai neamurile şi au pierit nelegiuiţii; stins-ai numele lor în veac şi în veacul veacului.
  Vrăjmaşului i-au lipsit de tot săbiile şi cetăţile i le-ai sfărâmat; pierit-a pomenirea lor în sunet.
  Iar Domnul rămâne în veac; gătit-a scaunul Lui de judecată
  Şi El va judeca lumea; cu dreptate va judeca popoarele.
  (Ps.9:1-8)

  Că iubeşte Domnul poporul Său şi va învăţa pe cei blânzi şi-i va izbăvi.
  Se vor lăuda cuvioşii întru slavă şi se vor bucura în aşternuturile lor.
  Laudele Domnului în gura lor şi săbii cu două tăişuri în mâinile lor.
  (Ps.149:4-6)

  RăspundețiȘtergere