Versetul zilei

20 iulie 2016

Diavolul are metode, Dumnezeu are solutii!

Cu aproximativ o saptamana, imi tot povestea cel mic despre un joc care i-a inebunit pe copii afara, insa trebuie sa recunosc ca l-am ascultat, dar nu cu maxima atentie, crezand ca imi poveste de un joc obisnuit.
Dupa ce am vazut intreaga isteria cu acel Pokemon Go, acum sunt de-a dreptul ingrijorata.
Ingrijorata nu pentru copilul meu, pentru ca el nu s-a virusat de asa ceva, din contra condamna aceasta grozavie, ci sunt ingrijorata de milioanele de oameni, copii si adulti care s-au lasat infectati de acest joc.
Sunt deja atatea victime din cauza lui si nu pot sa cred ca sunt parinti care accepta, ba chiar se bucura si declara ca acest joc e binevenit deoarece asa mai ies copii din casa....
Lasand la o parte jocul in sine, stau si ma minunez de tactica diavolului pe care o foloseste pentru a atrage tot mai multi la el. 
Oamenii sunt atat de usor manipulati si influentati acceptand foarte usor toate provocarile din orice domeniu al vietii. 
Intr-adevar este greu sa tii piept si sa mai fii si un invingator la toate aceste oferte, insa daca crezi intr-adevar Cuvantul lui Dumnezeu si-I crezi promisiunile, daca relatia ta cu El este una reala si nu una imaginara, atunci ai toata puterea de a contracara aceste provocari. Domnul e bun si vine in sprijinul acelor care-L cauta si-I cer ajutorul.
Diavolul are metode, Dumnezeu are solutii! 

El vă va întări până la sfârşit, în aşa fel ca să fiţi fără vină în ziua venirii Domnului nostru Isus Hristos.  
1 Corinteni 1:8

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu