Versetul zilei

7 iunie 2016

Mai sunt familii care asteapta rezolvarea....

S-a scris atat de mult in aceste zile despre victoria familiei Bodnariu asupra Barnevernetului, despre frumoasa victorie a Laurei Bretan....insa stim cu toti ca toate victoriile au fost ale Dumnezeului nostru maret, nicidecum ale oamenilor.

M-am intrebat de foarte multe ori ce a vrut Dumnezeu prin incercarea acestei familii?
 Cand am aflat vestea, am multumit Domnului pentru acest raspuns, dar in acelasi timp am stat si m-am intrebat, ”Doamne ce ai vrut in mod special de la acesta familie?”
Credeti oare ca Dumnezeu nu avea puterea sa intervina in urma cu 6-7 luni...?
Sunt convinsa ca da!!! Si totusi  n-a facut-o...
Cu ingaduinta Sa au suferit copiii, Ruth, Marius si toti cei apropiati lor si totodata durerea lor s-a transformat si durerea noastra.
Astazi bucuria lor este si bucuria noastra...

Dumnezeu a ales aceasta familie si ei au fost gasiti vrednici  sa poata primi aceasta incercare.
Nu  multi au fi rezistat acestor incercari. Din cate stim multe mame si-au pus capat zilelor, si-au pierdut mintile, alte cupluri s-au destramat, Dumnezeu insa prin puterea Sa a tinut aceasta familie tare in credinta si i-a tinut uniti, poate mai uniti ca niciodata.
Si totusi de ce s-au intamplat toate acestea?
Imaginati-va ca acest sistem ticalos care trebuia de fapt sa protejeze copiii, n-a facut altceva decat a distrus vietile a multor copii. Cine a avut curajul pana acum sa demaste acest sistem ticalosit ?
Care dintre noi am auzit de ispravile Barnevernetului pana la familia Bodnariu?
Eu marturisesc ca n-aveam habar, si ca mine cred ca au fost mii de oameni.
Cred ca odata cu aceasta incercare Dumnezeu a demascat adevarata fata a acestui sietem corupt si murdar, numit ”protectia copilului din Norvegia”

Desi multe familii au trecut prin aceasta trauma in care si-au pierdut copiii, putini au indraznit sa porneasca o lupta impotriva lor, implicand toata mass-media, senatori, deputati si tot ceea ce le-a stat in putinta, dar peste toate acestea l-au rugat pe Dumnezu sa se implice EL personal.
 Ba mai mult, prin aceasta incercare, Dumnezeu a unit milioane de oameni din orice neam, din orice semintie intr-un singur glas si un singur gand.
Cine ar fi putut face acest lucru? Doar Dumnezeu!!!
Pe de alta parte stim ca nimeni din cei care au indraznit totusi sa-si uneasca fortele impotriva acestui sistem ticalos, NIMENI n-a avut izbanda si totusi...Cineva a biruit sistemul!
 De ce...?
Pentru ca s-au unit mii si mii de glasuri, iar El a ascultat.
De ce...?
Pentru ca aceasta familie, in ciuda faptului ca nu aveau nimic palpabil si nu vedeau o rezolvare, ei au avut credinta, si nu oricum ci o credinta desavarsita.

Cine este ca Domnul? Slavit sa-I fie Numele Sau!
Mai sunt multe familii in situatia in care au fost  Marius si Ruth, mai sunt multi copii in situatia in care au fost Eliana, Naomi, Matei, Ioan si Ezechiel. Asadar sa continuam sa ne rugam pentru aceste familii. Dumnezeu ne-a aratat ca poate rasturna muntii, poate rasturna un sistem, poate face ca judecatorii sa dea decizii in favoarea acestor familii, chiar daca ei nu vor.
 Dumnezeu Este Suveran si face ce vrea, noi trebuie doar sa mijlocim pentru aceste cauze.

Haideti ca impreuna sa aratam ce Dumnezeu MARE avem!!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu