Versetul zilei

1 martie 2016

Semnele revenirii-cresterea nelegiurii (partea3)

Cresterea nelegiuirii. Declinul spiritual dinauntrul crestinismului si renasterea omului faradelegii au dus la o neglijare mereu crescanda a Legii lui Dumnezeu in biserica si in viata credinciosilor. Multi au ajuns sa creada ca Domnul Hristos a abolit legea si astfel crestinii nu mai sunt obligati s-o respecte. Aceasta ignorare a Legii lui Dumnezeu a dus la o crestere a faradelegilor si comportarii imorale.
1. Escaladarea criminalitatii in lume. Lipsa de respect fata de Legea lui Dumnezeu, curenta in cea mai mare parte a crestinismului, a contribuit la dispretul societatii moderne fata de lege si ordine. In toata lumea, criminalitatea creste vertiginos, scapata de sub control. Un raport al corespondentilor din mai multe capitale ale lumii arata: „La fel ca si in Statele Unite, crima creste in aproape toate tarile din lume”. „De la Londra la Moscova si Johannesburg, crima devine repede o amenintare majora ce schimba modul in care traiesc multi oameni”.
2. Revolutia sexuala. Dispretul fata de Legea lui Dumnezeu a sfaramat, de asemenea, franele decentei si ale puritatii, avand ca rezultat o crestere a imoralitatii. Astazi, relatiile sexuale sunt idolatrizate si comercializate prin filme, televiziune, video, cantece, reviste si reclame. Revolutia sexuala a rezultat intr-o crestere socanta a ratei divortului, aberatii de genul „casatorii deschise” sau schimbarea partenerului, violenta sexuala fata de copii, un ingrozitor numar de avorturi, raspandirea homosexualitatii si lesbianismului, o epidemie de boli venerice si, recent, aparitia SIDA (sindromul imuno-deficitar).
Razboaie si calamitati. Mai inainte de revenirea Sa, spunea Domnul Isus, „un neam se va scula impotriva altui neam, si o imparatie impotriva altei imparatii. Pe alocurea, vor fi mari cutremure de pamant, foamete si ciuma, vor fi aratari inspaimantatoare si semne mari in cer” (Luca 21, 10-11; cf. Marcu 13, 7. 8; Mat. 24, 7). Pe masura ce sfarsitul se apropie si conflictul dintre fortele satanice si cele divine se intensifica, aceste calamitati vor creste si in ceea ce priveste frecventa si violenta lor si isi vor gasi o implinire fara precedent in zilele noastre....[...]
mai multe aici:http://afirmativ.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu