Versetul zilei

26 iulie 2012

Inca nu este criza...si totusi suntem in plina criza !

   Astazi, rasfoiam online stirile care mai sunt in tara.Sincer ma ingrozesc oridecate ori le citesc sau le urmaresc la tv, ba mai mult ma irita toate  minciunile clasei noastre politice. Nu sunt fanul nimanui....TOTI mi-au lasat un gust amar...fiecare la randul lui a facut si fapte bune..dar tot la fel au facut si greseli de neiertat, dar cu toate acestea traiesc in Romania si sunt reprezentata de oamenii care sunt in fruntea tarii si pentru care am obligatia sa ma rog si sa ii  respect, pentru ca EL, Dumnezeu a ingaduit ca ei  sa fie acolo.
Cu siguranta nimic nu se intampla fara voia lui Dumnezeu!
  Ma uitam la tot felul de comentarii pe tot felul de retele de socializare, pe tot felul de bloguri sau site-uri...tara a ajuns sa fie impartita in doua categorii.Una  care striga "DA" si una care striga "NU"....unii CONTRA...unii PRO....
  Este alegerea fiecaruia....de a spune DA sau NU, de a merge la vot sau a nu merge, dar cel mai tare m-a uimit sa vad ca multi crestini in loc sa promoveze si sa  vina cu initiativa de a sustine in  post si rugaciune aceasta situatie prin care trece tara noastra, nu fac altceva decat arunca vorbe grele tuturor celor care nu gandesc ca si ei.
   Trist.....!!!!!
Trist pentru ca intr-adevar tara trece printr-o perioada foarte grea din toate punctele de vedere.Economia e la pamant, cursul euro,dolar  urca...si tot urca si nu se mai opreste, seceta a facut ravagii in toata tara, dar  si la nivel mondial...iar guvernantii nostri au alte preocupari, vorba-aceea "tara arde...baba se piaptana".
  Toata lumea este cuprinsa de febra crizei.....o criza care pentru noi romanii, inca nu a atins  apogeul. Nu a atins , pentru ca inca  ne mai permitem concedii de lux, haine de firma, nu suntem in criza atata timp cat ne permitem sa inlocuim mobila de dormitor ca e demodata, atata timp cat ne permitem sa renovam baia si nu pentru ca trebuie , ci pentru ca nu ne mai place culoarea gresiei si a placilor de  faianta, atata timp cat mai exista paine aruncata la cosul de gunoi.....INCA NU E CRIZA !
  Criza va fi cand vom incepe sa platim mai multi bani pentru exact aceleasi servicii. Criza va fi fi cand pentru aceasi paine  voi plati 3 lei in loc de 2.5, criza va fi cand voi face aceeasi km pana la servici dar platind mai multi bani pentru un litru de  benzina.
  Da...acum vom fi in criza cand pentru aceeasi caldura nenorocita, pe care ne-o dau cand vor ei, si pentru  aceeasi apa calduta.. care in mod normal ar trebui sa fie  fierbinte, vom plati cateva milioane in plus.Abia acum vom simti criza, cand poate avem nevoie de medicamente  si nu  vom mai avea bani pentru ele....
  ABIA ACUM INCEPE CRIZA...... si totusi....SUNTEM IN PLINA CRIZA!
  SUNTEM IN PLINA CRIZA DE DUMNEZEU !
Suntem  in criza pentru ca nu ne mai facem timp pentru  Dumnezeu ! Ritmul vietii noastre este atat de turat.....la maxim. Acest stil de viata nu ne mai permite sa avem momente de liniste ...noi si Dumnezeu. Nu mai avem timp sa auzim vocea lui Dumnezeu, pentru ca viata noastra a devenit foarte agitata. ...si  atunci ma intreb suntem crestini autentici?
  Umblarea prin credinta cu Domnul e trairea unui crestin autentic.Dusmanul cel mai mare al unui crestin autentic este aglomerarea din viata noastra.
  Esti si tu  intr-o asemenea stare ?
  Cand ai incetinit motorul s-au chiar ai pus frana in viata ta...luandu-ti o pauza sa stai de vorba cu Dumnezeu ? Cand ti-ai facut timp sa stai sa citesti din Scriptura?  
.....?????....
 Poate ca este timpul sa incetinim ritmul acestei vieti agitate, poate ca este timpul sa oferim totul si nu jumatati de masura, poate ca e timpul sa strigam si staruim pentru problemele noastre nerezolvate...
...poate ca este timpul sa ne oprim !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu