Versetul zilei

9 februarie 2012

Hrana ta zilnica !


 9 Februarie Geneza 24:
50-67
   Cuvintele cu care slujitorul lui Avraam şi-a descris stăpânul, cât şi bogăţiile din care el a dat câteva mostre au mişcat inima Rebecăi. Ea este hotărâtă, va merge (v. 58).
  Voi, care aţi auzit vorbindu-se atâta despre Domnul, care aţi avut ocazia să vă bucuraţi în casa părinţilor voştri de bogăţiile harului Său, sunteţi voi decişi să-L urmaţi? întrebarea vi se pune astăzi: Vei merge? Nu mai târziu, nici mâine, ci astăzi - vă cere Duhul lui Dumnezeu s-o faceţi.
  De acum începe pentru Rebeca lunga călătorie de traversare a pustiului. Ea a lăsat totul la cuvântul slujitorului care acum o conduce. Tot astfel Biserica, Mireasa lui Hristos, îşi urmează în această lume, care este un deşert pentru ea, calea de suferinţă şi de trudă, dar şi de bucurie, pentru că Duhul Sfânt îi ocupă inima cu Preaiubitul pe care ea nu L-a văzut, dar care vine în întâmpinarea ei. 
   «Ce moment solemn va fi pentru Adunarea Ta sfântă, când o vei introduce în locurile cereşti ...»,
spune un imn creştin. 
Ce moment va fi şi pentru El!
 Rebeca a devenit soţia lui Isaac şi el a iubit-o. Hristos, de partea Sa, îşi iubeşte deja Adunarea. Şi inima Sa, mult mai mult decât a noastră, aşteaptă acel moment binecuvântat, pentru eterna satisfacţie a dragostei Lui divine.

Un comentariu:

  1. Bună Mona,
    Ai un premiu la mine pe blog. Uite linkul
    http://floridemandarin.wordpress.com/2012/02/09/primul-meu-premiu-de-blog/
    Sper să-l revendici și tu mai departe! Felicitări!

    RăspundețiȘtergere