Versetul zilei

28 octombrie 2011

Ce are Dumnezeu sa imi spuna ?

 Apoi le-a zis:" Duceti-va in toata lumea si propovaduiti  Evanghelia la orice faptura" Marcu 16:15


    Vi  s-a intamplat sa spuneti cuiva despre Dumnezeu si sa nu vrea sa va asculte ?
Sunt convinsa ca da ....iar daca nu a-ti facut-o ...e foarte grav.
   Senzatia  nu este placuta,te simti respins  si dezamagit ca nu vrea sa te asculte. Dar daca stam si ne  gandim de cate ori nu a fost ascultat ISUS...parca dispare dezamagirea.
   Va spuneam cu ceva timp in urma ,ca in fiecare miercuri  particip la un studiu despre minunile Domnului Isus. In  aceasta miercuri studiasem "Invierea lui Lazar". 
   Domnul Isus a facut atatea minuni,a vindecat atatia oameni bolnavi in trupurile lor,ca mai apoi acestia sa fie vindecati si spiritual,desi au mai fost exceptii cand din cei zece leprosi ...doar unul s-a intors....a inviat mortii..si totusi multi au ramas necredinciosi ,desi au vazut atatea minuni cu ochii lor...totusi NU L-AU CREZUT.
"Mulţi din iudeii care veniseră la Maria, când au văzut ce a făcut Isus, au crezut în El" Ioan 11:45
...deci "MULTI "au crezut...dar nu toti !
Atunci...de ce ne asteptam noi sa fim ascultati? Noi nu facem minuni,nu facem vindecari,nu inviem mortii,desi Dumnezeu ne spune prin Cuvantul Lui :...„Adevărat vă spun că, dacă aţi avea credinţă cât un grăunte de muştar, aţi zice muntelui acestuia: „Mută-te de aici acolo”, şi s-ar muta; nimic nu v-ar fi cu neputinţă"...dar din pricina  putinei voastre (noastre)credinte....nu facem aceste lucruri...si atunci de ce am fi ascultati?
Si totusi datoria noastra de crestini,este de a-l marturisi si a-l propavadui la orice faptura,chiar daca nu suntem ascultati.
   Traim vremuri in care pe multi invatatura sanatoasa ii supara.
" Căci va veni vremea când oamenii nu vor putea să sufere învăţătura sănătoasă; ci îi vor gâdila urechile să audă lucruri plăcute şi îşi vor da învăţători după poftele lor"
  Astazi fiecare asculta doar ceea ce ii place,doar ceea ce vrea sa auda,iar daca cumva este un mesaj mai....."direct"...cu siguranta spunem....."wow...ce bine i se potriveste fratelui sau sorei de langa mine"
  Dragul meu,incearca sa asculti ceea ce Dumnezeu vrea sa iti spuna.
Mesajul pe care il auzi,nu este nici pentru vecina ,nici pentru vecinul,nici pentru fratele"X"...nici pentru sora "Y"..ci este Vocea  lui Dumnezeu care iti vorbeste,si Slava Domnului ca inca ne vorbeste cu bunatate si cu indurare.
   Fie ca vrei sa asculti,fie ca nu,acest lucru nu te va scuti nici pe tine si nici pe mine de judecata lui Dumnezeu !
Căci Dumnezeu va aduce orice faptă la judecată, şi judecata aceasta se va face cu privire la tot ce este ascuns, fie bine, fie rău" Eclesiastul 12:14


 Fa tacere in inima ta si lasa-l pe Dumnezeu sa iti vorbeasca !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu