Versetul zilei

10 septembrie 2011

Schimbat total !!!

   Fie ca vrem ...fie ca nu  vrem,noi ca si crestini avem...(sau cel putin asa ar trebui) un impact mare in societatea  de azi...si nu numai....crestinii l-au avut intotdeauna spre dezamagirea multor dusmani ai Evangheliei . 
    De ce...?
   Viata de crestin  suporta o mare  transformare si cand spun acest lucru...ma refer o modificare in bine..iar impactul asupra celor din jur...nu poate fi decat unul bun. Am auzit multe marturii in care se spunea despre  oameni intorsi la Dumnezeu...daca pana atunci au avut probleme de disciplina sau spre exemplu strangerea taxelor si impozitelor  catre stat...dupa ce acesti oameni sau intors la Dumnezeu....toate aceste probleme au disparut....este doar un exemplu....si multe altele.
   Zilele trecute vorbeam cu colegii de servici despre un fost coleg de al lor cu anii in urma...si imi spunea cat de nenorocit era si ce viata a avut.
Azi, imi spuneau..."este un alt  om...nu ne vine sa credem"...!!!!
  Am intrebat ...motivul....?...si mi-au raspuns...S-A POCAIT !!!!!
  Am ramas atat de emotionata ...incat mi-au dat lacrimile....ce exemplu frumos...!!!!
Sa emani in jurul tau parfum de fericire,de bunatate,de dragoste...si toate aceste ....PENTRU CA L-AI CUNOSCUT PE HRISTOS !!!
   
  Astazi milione de oameni s-au intors la Dumnezeu.Ne declaram crestini ...crestini....si ne batem cu pumnul in piept  ca suntem  din tata in fiu.
  Dar ce raspandim in jurul nostru...? Suntem doar crestini de fatada....?
  Suntem recunoscuti ca si crestini...doar pentru ca ne-am declarat noi crezul......sau viata noastra este o lumina  si un far in intunerecul din jurul nostru...?
Mi-a placut tare mult un mesaj pe care l-am citit ,scris de cineva:...."4 litri de apă din ocean conţine aprox 120g sare.Extragerea sării din oceane ar da 18,7568182 milioane de km cubi de piatră de sare-suficient pentru a pava 48 de state învecinate cu un strat de sare de un 2,4Km adâncime!
Dacă toţi care se numesc creştini ar fi sare, în tot acest timp de 2 milenii câţi oameni rămâneau nemântuiţi?



  Imi doresc sa FIU  cunoscuta ca si Copil a lui Dumnezeu nu doar pentru ca asa m-am declarat....ci pentruca, cei din jurul meu vad schimbarea pe care  o am  in urma intalnirii mele cu ISUS ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu