Versetul zilei

22 august 2017

Amăgirea zilelor din urma!

Intr-o vreme în care statul de crestin a ajuns sa fie foarte diluat si chiar starea bisericilor fiind...compromisă,  va recomand un mesaj de pregatire.

21 august 2017

In asteptarea fagaduintei Lui!

 O iau înaintea zorilor şi strig; nădăjduiesc în făgăduinţele Tale. O iau înaintea străjilor de noapte, şi deschid ochii, ca să mă gîndesc adînc la Cuvîntul Tău. Ascultă-mi glasul, după bunătatea Ta: înviorează-mă, Doamne, după judecata ta! 
Psalmi: 119:147-149
O placere deosebita am pentru rasaritul soarelui si in fiecare dimineata acasa ma trezesc sa prind rasaritul.Zilele de vacanta mi-au adus in mod deosebit acesta bucurie de-aceea am folosit aceasta ocazie sa stau in asteptarea zorilor si sa astept răsăritul soarelui. Intr-adevar este minunat, este divin...e locul unde poti medita cel mai bine la fagaduintele  Domnului.
Am stat ore in sir sa admir orizontul si sa astept aceea raza, acea licarire care răsare din adanc, dar care aduce atatea sperante pentru noua zi de viata.
O iau înaintea zorilor si strig,...nadajduiesc in fagaduintele Tale...
Ce făgăduință astepti  tu din partea Domnului?

 Iată ce mai gîndesc în inima mea, şi iată ce mă face să mai trag nădejde: Bunătăţile Domnului nu s'au sfîrşit, îndurările Lui nu sînt la capăt.
Plângerile: 3. 21-22
Asteptam bunătatea si indurarea Lui fata de noi!!!
Fiecare zi are si bucurii si necazuri pentru ca viața este împletită din aceasta funie, insa in mijlocul necazului toti asteptam mila si indurarea Lui.
Cine oare ar putea fara El?
Cine oare are mintea atât de întunecată sa se poată încrede in propriile lui forte?

 ,,Binecuvîntat să fii Tu din veac în veac, Doamne, Dumnezeul părintelui nostru Israel! A Ta este, Doamne, mărirea, puterea şi măreţia, vecinicia şi slava, căci tot ce este în cer şi pe pămînt este al Tău; a Ta, Doamne, este domnia, căci Tu Te înalţi ca un stăpîn mai pesus de orice!  Dela Tine vine bogăţia şi slava, Tu stăpîneşti peste tot, în mîna Ta este tăria şi puterea, şi mîna Ta poate să mărească şi să întărească toate lucrurile.  Acum, Dumnezeul nostru, Te lăudăm, şi prea mărim Numele Tău cel slăvit. 
1 Cronici: 29. 10-13

In asteptarea fagaduintei Lui, va doresc o  zi binecuvântată de Domnul!