Versetul zilei

16 iunie 2017

Dumnezeu face doar bine!

N-ati avut niciodată nemulțumiri sau stări de dezamăgire  văzând ca lucrurile din viata  dumneavoastra  nu sunt pe placul inimii si nu sunt conforme asteptărilor  pe care le aveti?
Citind aceste rânduri veti  intelege ca ceea ce face Dumnezeu  este foarte bine!

Un impărat avea un servitor care, în toate circumstanțele spunea întotdeauna: Regele meu, nu fi descurajat pentru că tot ce face Dumnezeu este perfect, nu greșește. Într-o zi, au plecat la vânătoare și un animal sălbatic l-a atacat pe rege; servitorul a reușit să omoare animalul, dar nu a putut împiedica maiestatea sa să-și piardă un deget. Furios și fără a-și manifesta recunoștința, Regele a spus: Dacă Dumnezeu ar fi fost bun, n-aș fi fost atacat și nu mi-am pierdut un deget. Slujitorul i-a răspuns: "în ciuda tuturor acestor lucruri, vă pot spune doar că Dumnezeu este bun și că tot ceea ce face este perfect, nu greșește niciodată". Înfuriat de răspuns, regele a ordonat arestarea servitorului său. În timp ce a fost dus în închisoare, ia spus din nou împăratului: Dumnezeu este bun și perfect. Într-o altă zi, regele a plecat singur pentru o altă vânătoare și a fost capturat de sălbatici care folosesc ființe umane pentru sacrificiu. Pe altar, sălbații au aflat că împăratul nu avea un deget, asa că a fost eliberat pentru că nu era considerat "complet" pentru a fi oferit zeilor. La întoarcerea sa în palat, el a ordonat eliberarea robului său și a spus: Prietenul meu, Dumnezeu a fost foarte bun pentru mine. Am fost aproape ucis, dar pentru lipsa unui singur deget, am fost eliberat. Dar am o întrebare; Dacă Dumnezeu este atât de bun, de ce mi-a permis să te pun pe tine în închisoare?
Slujitorul său ia răspuns: Regele meu, dacă n-aș fi fost pus în închisoare, aș fi plecat cu tine și ar fi fost jertfit, pentru că nu am nici un deget lipsă. Tot ce face Dumnezeu este perfect, El niciodată nu greșește. Adesea, ne plângem de viață și de lucrurile negative care ni se întâmplă, uitând că totul se întâmplă cu un scop. Dumnezeu știe de ce citești astăzi acest mesaj ... Dumnezeu este bun și perfect! Dragul meu prieten, o atitudine bună îți va determina altitudinea. Când te uiți la viața, cariera, slujba sau viața ta de familie, ce spui? Lauzi pe Dumnezeu? Învinuiesti pe Satana? O atitudine bună față de Dumnezeu IL faci să se miște în favoarea ta. Stai jos și spune: Astăzi sunt recunoscător că am avut un somn liniștit, sunt recunoscător că trăiesc cu posibilități, sunt recunoscător că am un acoperiș deasupra capului, sunt recunoscător că am un loc de muncă, sunt recunoscător că am Familie si prieteni. Mai presus de toate, sunt recunoscător că IL am pe Dumnezeu în viața mea. Fii binecuvântat și nu fi invidios sau șocat când alții prosperă pentru că nu știți prin ce au trecut pentru a ajunge acolo (testari, încercări și necazuri), așa că mulțumește lui Dumnezeu pentru ceea ce ai. "Puțin este mult când Dumnezeu este în el, este bine prin harul lui Dumnezeu." Atinge  viața cuiva cu acest mesaj, dacă Dumnezeu este pentru noi, cine poate fi împotriva noastră?

14 iunie 2017

Tu spui....

Asculta ce spune Dumnezeu!
  Tu spui: ,, este imposibil!"
  El spune: ,, ce este cu neputinta la oameni, este cu putinta la Dumnezeu" 
(Luca 18:27)

  Tu spui: ,, sunt extenuat"
  El spune: ,, dar cei ce se incred in Domnul, isi inoiesc puterea, ei zboara ca vulturii, alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc." (Isaia 40:31)

  Tu spui: ,, nu pot merge mai departe"
  El spune: ,, Harul meu iti este indeajuns, caci puterea Mea in slabiciune este facuta desavarsita"
 ( 2 Corinteni 12: 9)

Tu spui: ,, nu stiu ce sa fac"
El spune: ,, recunoaste-L in toate caile tale si El iti va netezi cararile" ( Proverbe 3:6)

Tu spui: ,, nu pot"
El spune: ,, Poti totul in Hristos,care ma intareste." ( Filipeni 4:13)

Tu spui: ,, Nu merita"
El spune: ,, sa nu obosim in facerea binelui, caci la vremea potrivita, vom secera" 
( Galateni 6:9)

Tu spui: ,, nu ma pot ierta"
El spune: ,, poti, pentru ca si Eu te-am iertat" ( Efeseni 4:32)

Tu spui: ,, mi-e frica"
El spune: ,, Eu nu ti-am dat un duh de frica, ci de putere, de dragoste si de chibzuinta" 
( 2 Timotei 1:7)

Tu spui: ,, sunt singur"
El spune: ,, nicidecum n-am sa te las, cu nici un chip nu te voi parasi." ( Evrei 13:5)

Tu spui: ,, nu pot rezolva aceasta problema"
El spune: ,, incredinteaza-ti soarta in mana Domnului, si El te va sprijini"
 ( Psalmul 55: 22)

Tu spui: ,, nimeni nu ma iubeste"
El spune: ,, te iubesc cu o iubire vesnica!" ( Ieremia 31:3)
  Asculta-L doar pe El!!!

13 iunie 2017

One more day...!

Astazi poti alege in cine sa-ti pui nadejdea, "in oameni sau in Dumnezeu?"
Eu însă voi privi spre Domnul, îmi voi pune nădejdea în Dumnezeul mântuirii mele, Dumnezeul meu mă va asculta.
Mica 7:7
 Sa aveti o zi binecuvantata!