Versetul zilei

13 martie 2017

Alimenteaza-te regulat si direct de la sursa!

Datorita tehnologiei din ziua de astazi, nu stiu sa existe vreo dilema si sa nu gasim raspunsul. Chestia e simpla, scri pe google intrebarea sau subiectul cu pricina si gasesti zeci de articole referitoare la problema ta. Cu alte cuvinte orice dilema...se rezolva rapid. Gasim zeci de raspunsuri atat la cele pamantesti cat si la cele spirituale, insa niciodata certitudinea ca este corect raspunsul, nu-l poti avea decat pe site-ul de specialitate, si-aici ma refer la problemele noastre cotidiene. Insa cand ne referim la intrebari ce tin de viata noastra spiritula, unde putem gasi raspunsul corect, daca nu in Cartea Sfanta...BIBLIA!
Zilele trecute citeam un paslm si am descoperit un verset care mi-a placut, insa astazi din nou ochii mi-au ramas asupra aceluiasi verset:
”Descoperirea cuvintelor Tale da lumina, da pricepere celor fara rautate” 
Ps.119: 129
 Singura sursa corecta si sigura care ne arata CALEA si ADEVARUL indrumandu-ne spre viata este Biblia, Cuvantul lui Dumnezeu!
Inainte de orice tehnologie, inainte de orice sursa de cautare, TREBUIE sa cautam sa ne alimentam din Sursa Vietii. Acolo vom gasi raspuns la orice dilema si orice problema.
Dumnezeu a lasat o constiinta in fiecare om si aceasta constiinta ne ajuta sa discernem ce este bine si ce este rau. Mi s-a intamplat deseori sa n-am pace si liniste sau sa am mustari de constiinta atunci cand am gresit. Cred ca orice om responsabil fata de Dumnezeu are o constiinta care il avertizeaza ca intr-o zi vom sta in fata lui Dumnezeu pentru a primi rasplatirea pentru tot ceea ce am facut pe acest pamant.
In Scriptura gasim hrana necesara pentru a ne hrani sufletul. Daca trupul are nevoie de hrana, oare sufletul nu are..? Si totusi, de ce ne alimentam atat de putin?
Pentru trup avem recomandare, mic dejun, pranz si cina. Logic ar fi si sufletul sa-si ia seva necesara tot in acelasi ritm, mic dejun, pranz si cina.
Cum stai cu cititul in Scriptura....?
Poate ca raspunsul nu te satisface, cu-atat mai putin pe Dumnezeu, insa atata timp cat inca esti in viata, poti schimba metoda de alimentare.
Alimenteaza-te regulat si direct de la sursa si vei vedea ca starea ta spirituala va creste, va inflori si va aduce rod, rod bogat pentru Domnul!