Versetul zilei

24 aprilie 2017

Pentru judecatorii neautorizati!

Tare as fi dorit sa ma pot abtine pana la capat, insa....nu pot.
Am urmarit foarte mult timp fiecare postare, fiecare articol, am urmarit directia fiecarei pietre aruncate si am tot sperat ca doar, doar  vor inceta, insa vad ca nu.
 Imi permit si eu ca multi altii, sa-mi astern gandurile si nemultumirea la urma, urmei...daca unora le este permis si ingaduit...mie de ce nu mi-ar fi?!
Unii crestini si-au schimbat ocupatia si au devenit peste noapte judecatori.
Un timp ”judecatorii” l-au condamnat pe pastorul Pustan.
Observ de ceva vreme ca fr. Pustan a iesit din raza de actiune a unor persoane, in schimb tinta si-a schimbat destinatarul. Sunt luni de zile de cand  numele Ianovici este acum in vizor.
Nu vreau sa intru in detaliile si in viata acestui om, deoarece nu-mi este ingaduit, nici in a lui si nici in a altui frate, insa sunt profund indignata cand vad pozitia unor crestini sau mai bine zis a unor ”asa zisi crestini”

”Oare nu v-ati saturat sa tot aruncati cu noroi cand intr-un frate, cand in altul...?
Ma intreb, oare cine va urma dupa Ianovici?
Cui fac bine toate aceste postari? Si daca este scris un articol de un oarecare "..." (ma abtin), voi cei care va bateti cu caramida in piept ca sunteti crestini, chiar trebuie sa preluati absolut orice mizerie si s-o publicati pe retelele de socializare, doar pentru rating?
Stiti bine ca aceste retele sunt o carte deschisa pentru oricine!!!
Zilele trecute am primit o imagine foarte sugestiva, data fiind situatia in acest caz. 
Eu as indrazni sa spun, 
”cea mai mare greseala in alimentatia crestinilor e ca se mananca intre ei”
 Cine v-a mandatat sa fiti judecatori?Stiti ce inseamna o asemenea postare pentru unul care nu-l cunoaste pe Dumnezeu? Pentru unul care ”cocheteaza” de ceva ani cu biserica si citeste asemenea articole.
Stiti ce inseamna sa ai colegi la birou care sunt ”liberi cugetatori” si zi de zi sa te lupti ca sa le dovedesti ca Dumnezeu este real, ca noi crestinii suntem diferiti fata de cei din lume, iar ca rezultat dupa munca depusa, sa vina si sa-ti arunce cuvinte jignitoare la adresa crestinilor si ce-i mai grav, la adresa lui Dumnezeu?
Noi suntem madulare in Hristos, iar daca un madular sufera, tot trupul sufera impreuna cu el.
Si, chiar daca unul este mai slab...noi trebuie sa-l ajutam sa se ridice si sa devina ce a fost.
Daca Ianovici a pacatuit...cu ce l-au ajutat postarile voastre sa se ridice din starea de pacat?(presupusa de unii si necrezuta de altii)
Atentie!!! Nu sunt sustinatorul nimanui, Il sustin doar pe Hristos, insa rolul asumat de unii este foarte periculos si deloc crestin. Desi uitandu-ma la pozitia fratelui Ianovici ma face sa cred ca sunt doar mizerii aruncate in el. I s-a cerut sa stea deoparte cateva luni. Ma intreb daca nu era supus sau avea mandrie, cu alte cuvinte, daca nu era un bun crestin...care ar fi stat 6 luni pe o banca supunandu-se celor mai mari pe care Dumnezeu i-a asezat pentru o vreme in fruntea poporului?
Nu era oare mai de folos ca fiecare sa fii inaltat o rugaciune de mijlocire inaintea Domnului pentru el? 
De ce nu-l lasati pe Dumnezeu sa-si faca lucrarea? De ce nu-l lasati pe Dumnezeu sa judece?
Credeti ca sunteti mai buni judecatori decat Domnul?
Pentru mine si pentru alti crestini este dezgustator sa vezi cum fratii se mananca ei intre ei, dar ce gust amarnic poate sa aibe un necredincios cand vede cata ura si mizerie este aruncata de crestini, unii in altii!
Stiti ce spun: 
”Pentru ce sa ma pocaiesc...sa fiu si eu cu sufletul plin de ura ca si voi pocaitii? Voi care va batjocoriti preotii...
Este ingrozitor...sa nu poti da un raspuns la aceste acuzatii. Sa vrei sa-i spui ca nu-i asa...nu poti, pentru ca iti deschide facebook-ul care este plin de mizerii si-ti arata zeci si zeci de articole...”

Din Scriptura stiu ca spune asa:
Cine ascunde ura si are buze mincinoase, si cine raspandeste barfeli este un nebun. Prov.10:18
Sa nu umbli cu barfeli in poporul tau, Sa nu te ridici impotriva vietii aproapelui tau.
 Eu sunt Domnul! Levitic 19:16
Nu judecati ca sa nu fii judecati! Matei 7:1
Marturisiti-va unii altora pacatele si rugati-va unii pentru altii, ca sa fiti vindecati...Iacov 5:16
Wow...marturisiti-va unii altora pacatele...! 
Mai exista oameni carora sa te poti marturisi in ziua de azi? 
Domnul sa aibe mila de noi...😥
Venirea Domnului Isus este aproape, chiar mai aproape decat se asteapta unii si un lucru este cert...
traim vremurile din urma, iar Scriptura se implineste slova cu slova.
Judecata Domnului va incepe cu noi, cu mine si cu tine. Sa luam dar bine seama ca masura cu care vom fi judecati este masura cu care am judecat noi pe altii.
Dumnezeu sa ne ierte...acum cat suntem inca in viata, pentru ca morti nu vom mai avea nevoie de iertare.

8 comentarii:

  1. Iată de ce suntem din ce în ce mai slabi, pe când vrăşmaşul nostru, diavolul, este din ce în ce mai puternic. În loc să lucrăm împreună cu dragoste frăţească împotriva răului, luptăm unul cu celălalt. Să dea bunul Dumnezeu ca prin harul Său, să alungăm din inimile noastre ura drăcească şi să dobândim dragostea cea binecuvântată. Să ne iubim unul pe altul, pentru că dragostea este de la Dumnezeu şi oricine iubeşte este născut din Dumnezeu şi cunoaşte pe Dumnezeu. Cel ce nu iubeşte n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este iubire (1 Ioan 4, 7-8)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este...suntem vulnerabili si diavolul are acces deschis la mintea noastra tocmai pentru ca nu vrem sa ramanem sub calauzirea Domnului.

      Ștergere
  2. Am citit, am recitit, am plâns...Doamne ce dreptate ai, Monna dragă!Și încă nu știi tot...Am primit mesaje anonime cu așa ură impregnate că nu puteam dormi noaptea, de gânduri și mă rugam să se oprească gurile rele. Nu-mi vine să mai spun nimic, decât:VINE ISUS!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Elena draga...de o perioada nici n-am avut puterea sa scriu vreun cuvant pe blog. Ma macina atat de mult atitudinea unor frati de-ai nostri. Azi citind ”iarasi” si ” din nou” un articol care bineinteles il blama urat de tot pe fratele, a vrut initial sa las un comentariu la aceea postare, insa aveam atata durere si atatea cuvinte incat as fi lasat un cearceaf intreg, asa ca am hotarat sa scriu pe blog. Nu inteleg de ce nu-l lasa acum in pace, tot nu mai face parte din cult. Daca lucrarea nu este de la Domnul se va strica, dar daca Domnul este cu el...poti fi toti impotriva lui. Domnul sa se indure de ei...

      Ștergere
    2. Pe de alta parte...indignarea mea este mai mare pentru ca atatia oameni care nu-l cunosc pe Dumnezeu au acces la aceste articole si bietii de ei nu stiu ce sa mai creada, si noi, totusi... ii chemam la mantuire....Oare cei care scriu, nu realizeaza cata hula aduc Numelui Sau?

      Ștergere
    3. Domnul să ne binecuvânteze pe toti!

      Ștergere
  3. Eu am suferit fizic, te rog crede-mă...de multe ori m-am culcat plângînd de neputință... Draga mea, Invidia are cele mai otrăvite tentacule și vai de cel care este prins. Eu atâta știu că nici pe cei mai vinovați Isus cel fără pată nu i-a strivit, nu i-a disprețuit și nu a aruncat vorbe grele , că din contră a turnat iertare prin dragoste. Din acest motiv am ales să țin partea celui lovit de răutatea necruțătoare a unora care ...se cred sfinți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este!
      Invidia este o boala incurabila!
      Frumos din partea ta ca esti de partea celui lovit.
      Sunt putini oameni ca tine.

      Ștergere