Versetul zilei

20 decembrie 2016

In mainile Olarului!

Admiram in vitrina deseori vase extraordinar de frumoase, adevarate bijuterii.Insa putini am fost fost in atelierul olarului sa vedem procesul intreg de prelucrare.
Sunt multe etape si procesul de prelucrare nu este tocmai unul placut, insa dacă vrei să ajungi un vas frumos si desăvârșit, trebuie să accepți să rămâi în mâinile Olarului!
Fericirea te face dulce, încercările te fac mai puternic, regretele te fac mai uman, eşecurile te învață ce este umilinta, succesul te face să străluceşti, dar Dumnezeu te face să continui.
 Nu stiu in ce faza de prelucrare te gasesti in mainile Olarului, insa stiu un lucru...
in mainile Lui suntem in siguranta.
Chiar daca suntem framantati, chiar daca suntem in cuptor, noi suntem sub supravegherea Lui, de-altfel nici un olar nu-si pune obiectul in cuptor si uita de el. Exista un timp de sedere ingaduit de El, dar la final...
caracterul tau va intrece orice frumusete.

Un comentariu:

  1. "Însă eu sunt totdeauna cu Tine, Tu m-ai apucat de mâna dreaptă; mă vei călăuzi cu sfatul Tău, apoi mă vei primi în slavă." (Psalmi 73:23-24)

    Ce poate fi mai de preţ decât sfatul lui Dumnezeu în momente dificile? Atunci când nu cunoaştem direcţia şi nu avem răspuns la întrebările noastre să întrebăm pe Dumnezeucare ne va călăuzi prin sfatul Său.
    Tocmai de aceea Dumnezeu a trimis pe Singurul Său Fiu ca să ne îndrepte paşii pe calea păcii.

    RăspundețiȘtergere