Versetul zilei

30 noiembrie 2016

Romania! Bunatatea Lui Dumnezeu te indeamna la pocainta!

Uneori este nevoie de o drama ca omul sa se pocaiasca!
Dat fiind ziua de maine 1 Decembrie as putea spune:
Uneori este nevoie de o drama ca natiunea sa se intoarca cu fata spre Dumnezeu!?

De-atatea ori m-am intrebat...
de ce nu poate veni omul la Hristos atunci cand inca este chemat, in bunatate?
Ani la rand putem spune ca fiecaruia dintre noi Dumnezeu ne-a vorbit in diferite moduri. Unii am fost receptivi, altii n-am fost. Cu unii Dumnezeu a fost ingaduitor mai multi ani, cu altii nu. Unii ne-am intors in bunatate, altii ne-am intors dupa o experienta grea, poate un deces, poate o boala sau cine stie ce alt necaz. Unii ne-am intors indragostiti fiind de Hristos, altora ne-au trebuit ani si ani sa vedem cat de mult ne-a iubit Hristos.
Ca natiune, fiind binecuvantati si traind intr-o tara in care este libertate, este pace, este belsug de hrana, avem tot ceea ce trebuie incat sa nu putem sa spunem ca ducem lipsa de nimic...si totusi inca sunt, si sunt intr-un procent foarte mare, oameni care i-au intors spatele lui Dumnezeu.
L-au uitat pentru ca altceva mai drag a luat locul Hristosului care ne iubeste.
Privesc cu ingrijorare spre alte tari si realizez ca indiferent de traiul imbelsugat pe care il ofera tarile occidentatale, totusi...e mai bine in Romania. Cel putin pana acum putem spune....mai bine.
Daca Romania ii intoarce spatele lui Dumnezeu? Daca ii tagaduieste puterea...va fi oare tot asa de bine in tara noastra?
De ce trebuie sa asteptam o drama peste tara ca sa cautam fata lui Dumnezeu?
N-am avut parte nici de cutremure, nici de tunami, nici de prigoana, nici de foamete, nici de razboi. N-am avut pana acum nici inundatii, nici calamitati...Dumnezeu ne-a iubit si inca ne mai iubeste, dar oare nu vedem ca bunatatea Lui ne indeamna la pocainta?
2 Cronici 7:14
Dacă poporul Meu (ROMANIA), peste care este chemat Numele Meu, se va smeri, se va ruga şi va căuta Faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele, îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara
Ma rog Domnului sa ne dea intelepciune la fiecare, ca intreaga natiune sa ne smerim, sa ne rugam, sa cautam fata lui Dumnezeu, sa ne abatem de la rau si-atunci zagazurile cerului vor fi deschise cu cele mai alese binecuvantari.
LA MULTI ANI, ROMANIA!

Un comentariu:

  1. Desi multi vor sā ne convingā cā suntem rāi, lenesi, prosti, s.a.m.d cineva ne iubeste totusi, chiar dacā nu toti sunt convinsi de acest lucru, Dumnezeu ne iubeste.Românii nādajduiesc în Dumnezeu.
    Dumnezeu rāmâne singura sperantā a unei tāri aflate de ani buni în derivā.

    RăspundețiȘtergere