Versetul zilei

22 mai 2016

Poze de la botezul de astazi din Elim !

Asa dupa cum anuntam zilele trecute, astazi la Biserica penticostala Elim din Timisoara a avut loc un Botez Nou Testamental. 
Au fost momente deosebite si ne-am bucurat enorm. 
La inchinare au luat parte multi frati si surori, dar in mod special multi musafiri, prieteni care inca nu l-au cunoscut pe Dumnezeu, si asta ne-a bucurat enorm
Atat baieti cat si fete s-au hotarat sa incheie legamant cu Domnul si in apa botezului. Daca la alte botezuri au fost si persoane mai in varsta, de data aceasta am remarcat ca tinerii au cei care au fost in procent de 95%.  Majoritatea au fost pana in varsta de 33-35 de ani.
Dumnezeu se bucura de hotararea lor si cerul intreg este in sarbatoare.

Tot ei au facut si programul de inchinare. Au cantat cantari si au recitat versuri si ne-am bucurat de slujirea lor
Poporul Tau este plin de inflacarare cand iti aduni ostirea; cu podoabe sfinte ca din sanul zorilor, vine tineretul tau la Tine, ca roua !!!!
Sigrid si Larisa (stg si dr), doua tinere cu un talent deosebit
Filip, tanarul care are haine albe, este un baiat deosebit cu un talant pe care si l-a pus in slujba lui Dumnezeu. Canta atat in corul bisercii, canta in acest grup minunat de baieti dar este si pianistul corului de copii. Este asa minunat sa  avem printre noi asa tineri talentati.



Sigrid, o tanara deosebita, cu un talant deosebit de a recita versuri si-a dedicat si ea viata lui Dumnezeu astazi marturisindu-L pe Hristos, Domnul vietii ei.


Luisa, o tanara care s-a pus in slujba Domnului folosindu-si talantul cu care a fost inzestrata. Atat ea, cat si tatal ei slujesc in corul bisericii, dar mai mult de-atat, Luisa a experimentat si botezul cu Duhul Sfant chiar inainte de a avea botezul in apa.
Pentru prezbiterul nostru, fratele Adi Tunea emotiile au fost mari. Fata lui a pasit in apa si el a avut harul sa o tina de mana in aceste momente unice si deosebite.
Nu pot decat sa spun: SLAVIT SA FIE DOMNUL!
Nu imi ramane decat sa continui sa ma rog, ca intr-o zi sa ma bucur si eu pe deplin vazandu-mi copiii intrand  in apa botezului. Este cea mai mare realizare si cea mai frumoasa dorinta la care nazuiesc de multa vreme. Ada Doamne ziua-aceea!!!

2 comentarii:

  1. Da, orice am putea spune este doar...Slavit si binecuvantat sa fie Numele Dumnezeului Cel Sfant in vecii vecilor si din neam in neam!
    Marit sa fie Domnul! Aleluia!
    Si asta o spunem nu noi, ci tot El pune aceste cuvinte de lauda pe buzele noastre pentru dragostea fata de Numele Lui sfant!
    Prin ce ati scris dumneavoastra pe 23 si 24 mai mi-a vorbit Domnul, intrand prima data pe acest site! Laudat si slavit sa fie Domnul Dumnezeul lui Avraam!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Duhul lui Dumnezeu are un mod aparte prin care ne surprinde, de fapt aceasta este si frumusetea Sa. Ma bucur penru ceea ce mi-ati scris, de-asemenea ma bucur ptr. vizita si va mai astept. Fiti binecuvantat de Cel care ne-a creat!

      Ștergere