Versetul zilei

17 mai 2016

Pocainta aduce vremuri de inviorare!

Pocăiţi-vă dar şi întoarceţi-vă la Dumnezeu, pentru ca să vi se şteargă păcatele, ca să vină de la Domnul vremurile de înviorare... (Fapte Ap. 3:19)
...asta spunea Petru norodului care s-a adunat sa-l asculte si acelasi mesaj ne este adresat prin Cuvantul lui Dumnezeu. Chiar daca nu este  "Petru" in carne si oase sa ne spuna aceste cuvinte, ele raman valabile. Dorim toti vremuri de inviorare pentru ca simtim ca suntem vlaguiti de putere, suntem obositi si picioarele noastre abia se mai tarasc sa gaseasca o gura de apa prin pustiul acestei lumi. Nu apa este problema, ci puterea de a ajunge la EA.Atunci cand esti fara putere si insetat, un pahar de apa face minuni.
 " ISUS este apa vietii!
"Daca inseteaza cineva sa vina la mine si sa bea"-Ioan 7:37
APA este din belsug si cine va bea din Aceasta Apa nu va inseta, iar din el vor curge rauri de apa vie.
Dumnezeu vrea sa aduca vremuri de invioare, noi le dorim, insa exista o piedica in calea acestor vremuri...pacatele noastre. Atata vreme cat ne simtim "comod" sau mai bine zis suntem "indiferenti" in ceea ce priveste starea noastra spirituala, vremea mult asteptata...nu va veni.
Pocăiţi-vă dar şi întoarceţi-vă la Dumnezeu, pentru ca să vi se şteargă păcatele, ca să vină de la Domnul vremurile de înviorare...
Poacainta este garantia venirii vremurilor de inviorare!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu