Versetul zilei

12 martie 2016

Pozitia orizontala este cea mai buna scoala!

Viata este traita la extreme si incercam sa ne facem timp pentru toate, dar cu toate acestea cele mai  importante lucruri raman intotdeauna pe ultimul loc sau raman chiar nefacute.
De prea multe ori n-avem timp pentru nimic din ce este important si ne ocupam de lucruri care nu ne sunt folositoare si nici benefice. Pierdem zile si nopti facand NIMIC.
Cat suntem in putere sau mai bine zis pe picioare suntem mari si puternici, insa uitam ca intr-o clipita  o boala ne poate rapune si Dumnezeu ne poate aduce in pozitia orizontala.
 Acolo avem timp pentru tot ce este important.
In pozitia orizontala invatam sa apreciem lucrurile cu adevarat importante. 

ACOLO invatam sa privim cerul mai mult, ACOLO invatam ca dincolo de perdeaua norilor care invaluie universul este CREATORUL acestui univers si CREATORUL nostru.
 ACOLO invatam sa ne rugam, ACOLO invatam sa avem rabdare pentru a primi raspunsul.
 ACOLO invatam sa iubim mai mult, ACOLO invatam sa-i acceptam chiar si pe cei care nu i-am fi putut accepta niciodata langa noi.
ACOLO, in pozitia orizontala suntem intr-adevar in scoala vietii.

Citisem despre un mare actor caruia medicii i-au mai dat 6 luni de trait. Este vorba de Michael Douglas caruia i-a recidivat cancerul. acesta s-a retras pe proprietatea sa in Insulele Bermude si isi asteapta linistit sfarsitul concentrandu-se mai mult pe aspectee spirituale ale vietii. Declaratia sa m-a facut sa scriu aceste randuri.
”Mi-am dat seama ca nu GLORIA sunt cele mai importante lucruri, ci familia este totul si cel mai important lucru”

De ce trebuie sa ajungem in pozitia orizontala sa invatam sa pretuim ceea ce intr-adevar este demn de pretuire?
Nu astepta sa fii pus in pozitia aceasta. Invata sa pretuiesti ceea ce este cu adevarat important, dar acum cat esti inca pe picioare.
 Acolo, uneori s-ar putea sa fie prea tarziu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu