Versetul zilei

7 martie 2016

Oameni plini de viclenie si nedreptate!

Nimeni să nu fie cu vicleşug şi cu nedreptate în treburi faţă de fratele său ; pentru că Domnul pedepseşte toate aceste lucruri, după cum v-am spus şi v-am adeverit.
1 Tesaloniceni, 4:6

Desi port cu mine Biblia in permanenta in geanta, totusi am instalat  si pe telefon BIBLIA, iar de cate ori deschid telefonul am un verset. Il citesc, iar daca timpul imi permite cu un singur clik se deschide intreg capitolul. Asa ca, adineauri mi-a atras atentia un verset din 1 Tesaloniceni.
Nimeni să nu fie cu vicleşug şi cu nedreptate în treburi faţă de fratele său...!
Doamne si ce multi implinitori  sunt ai acestui verset...!!!
Cand spui cuvantul frate, bineinteles ca iti fuge gandul la fratele de corp, insa Biblia aici nu se refera doar la fratii de corp, ci si frati in Hristos. 
Numai ca astazi oamenii se poarta cu viclesug si cu nedreptate cu propriul frate. Auzim atatea cazuri unde fratii ei intre ei se inseala, pun la cale tot felul de "smecherii". Nu demult auzisem un caz in care unul din baietii unei familii a luat credit din banca si s-a folosit de buletinul fratelui sau si al tatalui, nespunandu-le ce hartii vor semna. Ma intreb, "cata viclenie trebuie sa ai in tine sa poti sa faci asa ceva?"
Dar tot eu ma intreb," daca esti in stare sa umbli cu viclesug cu fratele  sau sora ta de trup, cum sa nu poti atunci sa te porti tot asa si cu fratele tau in Hristos?"
 Versetul continua si spune: Domnul pedepseşte toate aceste lucruri!
De ce-si imagineaza unii ca Biblia este doar o carte cu povesti?
Chiar si adevarul spus pe jumatate sau ascuns, este un siretlic care lui Dumnezeu nu-i place.  
El va pedepsi toate aceste lucruri!
Domnul sa ne ajute sa fim sinceri, fara prefactorie, fara viclesug, fara minciuna pentru ca toate aceste lucruri Dumnezeu le uraste.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu