Versetul zilei

29 martie 2016

Este oare ceva prea greu pentru Domnul?

Este oare ceva prea greu pentru Domnul?
Nu am apucat sa citesc prea multe zilele acestea pentru ca asa cum suferinta si-a pus amprenta pe intreaga lume si in jurul meu am prieteni care sufera in aceste momente si bine este sa le putem fi alaturi. Insa citind ceea ce se intampla in intreaga lume nu pot decat sa spun ca atata suferinta si durere ”parca” n-a mai fost nicicand. 
Suferinta, boala, foamete, crime, razboaie, atentate, cutremure, copii rapiti, copii nevinovati ucisi, crestini prigoniti...
Ce mai lipseste...? Nimic! 
Avem parte de toate acestea din plin si uneori ne intrebam, oare Dumnezeu nu vede, nu poate interveni?
Cu siguranta DA, insa interventia Lui depinde de noi, de atitudinea noastra si din pacate atitudinea noastra il impiedica pe Dumnezeu sa intervina. Vedem cu ochii nostri ce se intampla, dar cu toate acestea suntem imuni, parca am fi primit vaccin de imunitate, avem inimile impietrite.
Domnul vrea sa ne ajute, dar Il refuzam.
Dumnezeu isi tine toate promisiunile fata de noi si nu exista fagaduinta pe care sa n-o duca la indeplinire.
Dumnezeu nu este un om, ca să mintă, Nici un fiu al omului, ca să-I pară rău. Ce a spus, oare nu va face? Ce a făgăduit, oare nu va împlini? Numeri 23:19
Nu exista rugaciune pe care sa n-o poata asculta si stim acest lucru . ” Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune veti primi” Matei 21:22
De asemenea nu exista problema prea mare pentru El. Cand spunea David in psalmul 37, ”El iti va da tot ce-ti doreste inima”, asta inseamna ca are solutia pentru toate problemele.
Are puterea si sa mantuiasca pe cei din casa noastra. Uneori suntem deznadajduiti ca Dumnezeu nu ne raspunde in ceea ce priveste mantuirea celor dragi din casa., insa El are timpul Lui.
Nu trebuie sa existe gandul acesta, ”poate nu este in planul Lui”. Planul lui Dumnezeu de mantuire este pentru toti oamenii si aici intra si mantuirea copiilor mei si-ai tai, mantuirea celor dragi.
”Atunci ORICINE va chema Numele Lui, va fi mantuit”
Dar cu toate acestea....
-de ce avem cauze nerezolvate?
-de ce avem boala in trup?
-de ce avem rugaciuni neascultate?
-de ce avem copii nemantuiti?
Noi! Prin atitudinea noastra si prin modul cum ne raportam in relatia noastra cu El.
Ce-i de facut?
O sa incerc sa raspund la aceasta intrebare in editorialul viitor, din pacate timpul nu-mi mai permite si trebuie sa plec la birou.
 Pana atunci insa, va doresc o zi binecuvantata, o zi plina de pace, o zi in care sa cautam ca prin umblarea noastra sa-i deschidem calea Domnului pentru a interveni in problemele noastre.
Fiti binecuvantati!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu