Versetul zilei

9 ianuarie 2016

Doar rugaciune si post!

Cred ca acum m-ai mult ca oricand trebuie sa stam pe genunchi si in post. Este dezlantuita o lupta fantastica si daca nu avem ochi sa vedem, sa-L rugam pe Domnul sa ni deschida. Timpul s-a scurtat, iar diavolul stie acest lucru, iar noi il simtim din plin. Simtim si vedem semnele, dar in acelasi timp vedem cum se foloseste de toate metodele sa ne doboare de pe cale. In fiecare zi avem lupte mari,si trebuie s-o recunoastem, cel putin eu vorbesc in dreptul meu si imi fac autocritica, ăentru ca nu sunt suficient de inarmata sa ii pot tin piept. Inca ma lupt cu firea mea si sunt momente cand aceasta are castig de cauza. Dar stiu ca postul si rugaciunea ma pot echipa in acest sens.
Cred ca lupta e vizibila de fiecare dintre noi, si acest mesaj ne arata ca diavolul e suparat tare rau...
Pacea Domnului!!!
Ceva incredibil…..O familie de romani din Norvegia a fugit aseara impreuna cu toata familia spre Romania, deoarece sistemul draconic numit Bernavernet le-a spus ca le ia copiii. Nu se stie pe unde sunt, dar ne rugam ca Domnul Sa-i ocroteasca.
Se pare ca s-au infuriat acesti insemnati si slujitori ai satanei (Barnevernet) si ca razbunare pe bisericile penticostale au trimis cate un „agent” prin biserici imbracati in civil ca sa vada raportul dintre parinti si copii, s-au pornit impotriva bisericilor pentru ca au facut cazul lor public….
S-a infuriat Satana, dar Domnul nu a pierdut nici o batalie, multe lacrimi s-au varsat si multe strigate s-au ridicat la Tatal ceresc si credem ca nu vom fi dati de rusine…
Sa ne rugam fierbinte, curand vine izbavirea…
COPII SUNT O MOSTENIRE DATA DE DOMNUL (Psalmul 127:3)
Fiti binecuvantati!!!
Nicu Vaida, Padova

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu