Versetul zilei

19 noiembrie 2015

Marturia Danei Roba!

Am dat din intamplare peste aceasta marturie. Inainte de a porni acest video, trebuie sa stiti ca in acest video sunt imagini asa cum spunea si Dana, imagini in care diavolul isi batea joc de ea, asa cum si-a batut joc de multi dintre noi, singura diferenta este ca unii dintre noi nu am fost cunoscuti in mass media asa cum a fost ea. Fiecare am avut in viata noastra pacate cu care ne-am fi rusinat, insa cui i se iarta mult, iubeste mult.
Dana a avut o viata tumultoasa si pentru orice crestin acest mod de viata este dezgustator, insa traind in lume acest mod de viata a fost unul normal.

Dana este o marturie vie in ceea ce priveste schimbarea pe care a facut-o Dumnezeu in viata ei.
 Cat priveste micile ”ajustari” pe care le mai are de facut...haideti sa nu o judecam, ci mai bine sa ne rugam.
 La vremea potrivita Dumnezeu ii va arata voia Lui si in privinta aceasta, (”machiajul”, lucru  in care multi se poticnesc si lungimea fustei). Eu nu ma machiez, dar nici nu o judec! Las judecata in mana Celui care este drept sa ne judece. Cat despre exterior...degeaba ai rochie lunga, fata nemachiata daca inima nu este curata si sincera. Cred ca Dumnezeu care a inceput in ea lucrarea o va duce la capat, la desavarsire, pentru ca acesta este Dumnezeul in care ne incredem!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu