Versetul zilei

8 octombrie 2015

Zece dovezi ale venirii Domnului! (partea a doua)

Asa cum am spus si saptamana trecuta, nu imi place sa postez munca altuia, insa daca este ceva ce merita sa cunoastem, ceva care cu siguranta ne poate schimba traiectoria...atunci trebuie sa o facem.
Zilele trecute prezentam cinci din cele zece dovezi care ne arata ca venirea Domnului nostru Isus Hristos este iminenta.
Astazi vom vedea si urmatoarele cinci dovezi care ne arata ca timpul e pe sfarsit, iar nepasarea nu isi are nici locul si nici momentul potrivit.
-------------------------------
Wow, cu adevărat Dumnezeu l-a folosit pe James MacDonald în mod deosebit, pentru a ne provoca, prin acest mesaj special, pe cât de dur și direct, pe atât de adevărat și Biblic.
Vă încurajez să-l citiți (iar pentru cei ce înțelegeți engleza, să-l ascultați) și să-l dați mai departe. Dacă cei mai mulți dintre marii lideri evanghelici din America se abțin, în aceste momente să-și prezinte poziția lor față de evenimentele ce se perindă (vizita Papei, uciderea celor 8 studenți creștini din Oregon, etc.) James MacDonald este foarte direct și nu face absolut deloc rabat de la realitate.
Cu toții trebuie să ne pregătim pentru ce poate veni mai rău peste planeta Pământ, dar evenimente care vor aduce o eliberare pentru credincioșii adevărați.
Marele evanghelist DL Moody, spunea înainte de plecarea de pe acest pământ, următoarele:
„ÎNTR-O ZI PRESA, RADIOUL, TELEVIZIUNILE, VOR VORBI DESPRE MOODY CĂ A MURIT. VOI SĂ NU CREDEȚI, FIINDCĂ EU ABIA ATUNCI VOI ÎNCEPE SĂ TRĂIESC CU ADEVĂRAT!”
Cred că cei care mor în zilele noastre, ca martiri, dacă ar fi să se întoarcă înapoi măcar pentru câteva secunde, ne-ar spune aceleași lucruri.
Nu avem pentru ce să ne speriem de situația actuală de pe mapamond și nici de ce va mai urma, doar să ne pregătim din inimă pentru a fi gata să-L întâlnim pe Regele și Salvatorul nostru, Isus Cristos, cu care vom fi împreună fericiți pentru totdeauna. Slavă Lui.
-mike olari-


Traducerea mesajului video, în limba română
Vreau să vă spun că sunt extrem de fericit să vă văd pe toți, azi în Casa Domnului și mă bucur mai ales că toate campusurile noastre sunt pline cu oameni care Îl laudă pe Dummnezeu.
continuarea AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu