Versetul zilei

6 iulie 2015

Semeni vant...culegi furtuna!

Imi este greu sa postez asemenea blasfemii, insa si mai cutremurata sunt cand le privesc. Nu stiu pana cand Dumnezeu va ingadui, nu stiu cat va mai tolera aceste blasfemii, insa stiu un singur lucru, 
Dumnezeu nu se va lasa batjocorit, ceea ce seamana omul, aceea va si secera.
Încurajaţi tot mai mult de diferite autorităţi, homosexualii din toată lumea ies pe străzi în fiecare an pentru a demonstra ce ştie toată lumea: că sunt altfel. Din acest motiv se îmbracă ciudat, se comportă anormal şi fac paradă cu gesturi de-a dreptul pornografice.

Daca la Moscova sunt interzişi, iar la Istanbul sunt alergaţi de poliţie, în Taiwan o astfel de adunare s-a sfârşit tragic, după ce o substanţă inflamabilă la contactul cu aerul s-a aprins, iar 500 de gay au luat foc la propriu.
Sao Paolo a fost gazda celui mai mare festival de acest tip din lume. 2 milioane de homosexuali au ieşit pe străzi, unii dintre ei punând în scenă un spectacol grotesc. Aceştia au imitat chinurile prin care a trecut Iisus înainte de moarte, preferată fiind scena răstignirii. Brazilienii, prin vocea unui senator, nu au tolerat această blasfemie şi i-au acuzat pe homosexuali că îşi bat joc de credinţa creştină şi că acest demers nu va aduce deloc înţelegere. Adepţii LGTB spun însă că "a fost libertate de exprimare".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu