Versetul zilei

29 iunie 2015

CHEMARE URGENTA LA POST SI RUGACIUNE!

Traim intr-o vreme de mare cernere si o mare lupta pe calea credintei.
Daca vrei sa ai prieteni si sa fii "normal", trebuie sa traiesti si sa accepti asa cum traieste lumea, daca vrei sa fii placut inaintea lui Dumnezeu, atunci esti socotit anormal de catre oameni.Tot ceea ce era anormal odata, astazi a devenit normal si bineinteles invers.
Tot mai multe batalii spirituale se dau printre cei credinciosi si un mare castig de cauza are cel rau in  aceasta lupta.
Vremurile pe care le traim sunt pe sfarsit, insa necazul abia incepe. Dupa hotararea recenta data de Curtea Suprema a SUA, mai toate institutiile, mai toti oamenii "normali" care mai cred in conceptul  de "FAMILIE", sunt revoltati. Parerile sunt pro si contra privind  homosexualitatea, insa legea lui Dumnezeu este sfanta si clara, "homosexualitatea este un pacat, iar plata pacatului este moartea"
Este revoltator si sunt atat de uimita ca intreaga planeta se zbate si se confrunta cu alte nenorociri, calamitati, neajunsuri, crize, razboi, foamete,etc, dar problema primordiala a unora este "homosexualitatea", legi prin care suntem obligati sa acceptam pacatul. Vorba romanului:"casa arde, baba se piaptana".
Mintea omului s-a imbolnavit atat de tare incat nu mai are limite. Si ca sa va convingeti, urmariti acest video http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2743647-barnen-tagade-for-allas-lika-varde
in care copiii de gradinita, nevinovati si inocenti sunt scosi sa marsaluiasca pe strazi sustinand un miting organizat de aceasta categorie.
Poate spunem, "ei si...noi suntem in Romania, nu traim in USA"
Lucrurile nu sunt chiar asa. Legalizarea unei legi, obliga in primul rand supunere, iar ca biserica crestina, ca si crestini, nu putem accepta aceasta hotarare, iar nesupunerea atrage pedeapsa. Insa, intre pedeapsa oamenilor si cea a lui Dumnezeu....preferam pedeapsa oamenilor.
La Roma, peste 1 milion de oameni au manifestat impotriva acestei legalizari.
Discriminata de codurile penale si scoasa de pe lista bolilor psihice, astazi homosexualitatea este foarte intens promovata desi in urma cu 10-13 ani, Europa nu promova acest lucru. Insa tot ceea ce odata era anormal, astazi este normal.
 Imi amintesc de o poezie care are la un moment dat urmatorul vers:
"Tot ceea ce odata, era pacat...la noi este curat...". Din pacate, in aceasta situatie au  ajuns chiar  multi crestini in ziua de azi. Oameni a caror inima este impartita, oameni care spun ca traiesc langa Dumnezeu, dar se amagesc singuri. Oameni care declara una, dar traiesc alta. Oameni care accepta lucruri care sunt o uraciune inaintea lui Dumnezeu, si nu putini pastori in USA au decis sa sprijine aceasta categorie si sa accepte.

Ce avem de facut noi ca si crestini?
Este nevoie URGENTA de unire in post si rugaciune. Este tot ceea ce putem face!
Bineinteles se vor face tot felul de petitii sau alte modalitati de a ne exprima parerea, insa sincer, cred ca prea putin conteaza aceste demersuri. Singurul care poate interveni  este DUMNEZEU!

DOAMNE INDURA-TE DE NOI, DE USA, DE TOTI CRESTINII DE PRETUTINDENI. AJUTA-NE SA RAMANEM NECLINTITI PRINCIPIILOR BIBLICE SI SA RAMANEM STATORNICI PE CALE, INDIFERENT DE CONSECINTE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu