Versetul zilei

6 aprilie 2015

Unde vei fi in aceea zi normala?

De afara parea a fi o zi normala, obisnuita, care se derula in virtutea inertiei....nu stiu a cata zi din calendarul anului in curs...,toti oamenii isi urmau activitatile in care erau prinsi, asa ne descrie Biblia ca ...deodata se va intampla ceva de neinteles. 
Dintr-o data vor disparea oameni!!!
 Locuri de munca in birouri, in diverse activitati, in sali de clasa, locuri in autobuze, trenuri, avioane, unele ramanand si fara conducatori. Masinile se vor ciocni intre ele, se vor izbi pe trotuare, vor fi accidente grave, ambuteiaje.Parintii isi vor cauta copiii si nu-i vor gasi, copiii isi vor astepta in zadar parintii........O stire ciudata va urma alteia....si continutul lor va fi unul si acelasi: "o multime de oameni au disparut deodata de pe pamant"!!!
Un scenariu pe care cu siguranta il avem fiecare inaintea ochilor, de cate ori citim acest pasaj biblic, "Apoi, noi cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiţi toţi împreună cu ei în nori, ca să întâmpinăm pe Domnul în văzduh; şi astfel vom fi totdeauna cu Domnul" (1Tesaloniceni 4:17) sau cel din Matei 24:40-42:
 " Atunci, din doi bărbaţi care vor fi la câmp, unul va fi luat, şi altul va fi lăsat. Din două femei care vor măcina la moară, una va fi luată, şi alta va fi lăsată. Vegheaţi, dar, pentru că nu ştiţi în ce zi va veni Domnul vostru ", un scenariu pe care il citesti si ai senzatia ca ai inima grea, plina de presimtiri .Dar cam asa va fi cand Domnul Isus ii va lua pe cei ce Ii apartin Lui.Daca noi avem aceste sentimente, nu stiu cum unii mai pot sta pe ganduri sau amana sa-L accepte ca Salvator personal pe Domnul Isus?
De cate ori nu auzim: "voi credinciosii"(pocaitii) sustineti ca este suficient sa crezi in Isus Hristos, sa crezi ca a murit si a inviat pentru fiecare dintre noi, si ca este Fiul lui Dumnezeu, pentru a fi salvat? Nu este prea simplu? Important de retinut este ca nu "pocaitii "spun aceasta ci Biblia..."Cine crede in Fiul are viata vesnica..."(Ioan 3:36)
Este simplu...dar totusi unii dau dovada de multa  incetineala cand este vorba sa intelegem ceea ce este simplu!!!!
Prin urmare sa meditam indelung unde ne vom afla in acea zi normala........?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu