Versetul zilei

1 aprilie 2015

Cine este Alin LOLOS?

Nu putini am auzit despre Alin Lolos. Drept e ca unii poate au auzit mai putin, altii mai mult, dar citind cele ce urmeaza puteti sa aflati cate ceva despre el.

Sunt omul care crede cu acuratete tot ce este scris in SCRIPTURA si asta si predic. Hristos Isus DOMNUL m-a schimbat din starea de pacat si vicii, in a face voia lui Dumnezeu. Deci, se poate. Voi toti care ati auzit marturia mea, la cum Dumnezeu a lucrat in viata mea, nu aveti acum nicio scuza, stiti bine ca intr-o zi veti muri si daca nu va pocaiti si daca nu va incredeti in DOMNUL ISUS HRISTOS pentru ca El sa va poata justifica in fata DREPTATII LUI DUMNEZEU TATAL, veti avea o pedeapsa vesnica pentru pacatele voastre. Vreau sa va zic ca va iubesc si va respect, va rog cititi Biblia si veniti la Dumnezeu in termenii Lui Dumnezeu, nu dupa parerile oamenilor, nu dupa traditii, nu dupa un cult, ci asa cum este scris, prin DOMNUL ISUS HRISTOS revelat in Scripturi.
Nu reprezit niciun cult sau religie si nu vreau sa fiu pus in tiparul unui cult, religie sau denominatiune, ceea ce sunt, sunt numai prin Harul lui Dumnezeu, sunt crestin si cred cu tarie ca Scriptura este Cuvantul Divin, Infailibil si Adevarat al Marelui Creator Dumnezeu. Vreau si la asta lucrez zilnic, ca sa ii pun pe oameni dupa Cuvantul lui Dumnezeu si nu dupa culte, religii sau denominatiuni. Coloseni 1:28 “Pe El Îl propovăduim noi, şi sfătuim pe orice om, şi învăţăm pe orice om în toată înţelepciunea, ca să înfăţişăm pe orice om desăvârşit în Hristos Isus. 29. Iată la ce lucrez eu şi mă lupt după lucrarea puterii Lui care lucrează cu tărie în mine.”
De cand Dumnezeu m-a mantuit, m-a facut madular al trupului lui Hristos ca si pe toti cei nascuti din Duhul Sfant, care este Biserica Rascumparata (1 Corinteni 12:12-31). Multi cauta membralitatea dar Hristos Domnul cauta oile pierdute ca sa le faca madulare Bisericii Lui. Membralitatea ti-o da oamenii, dar a fi madular in trupul lui Hristos este un act Divin obtinut numai prin Duhul Sfant. Membralitatea dintr-un catastiv al unui cult ti-o poti pierde din multe motive, dar atunci cand esti madular al Bisericii lui Hristos vei ramane in trupul lui Hristos pentru ca El a zis in Ioan 6:37 “Tot ce-Mi dă Tatăl va ajunge la Mine; şi pe cel ce vine la Mine, nu-l voi izgoni afară” si Filipeni 1:6 “Sunt incredintat ca Acela care a inceput in voi aceasta buna lucrare o va ispravi pana in ziua lui Isus Hristos.” Apocalipsa 3:5 “Cel ce va birui va fi imbracat astfel in haine albe. Nu-i voi sterge nicidecum numele din Cartea vietii si voi marturisi numele lui inaintea Tatalui Meu si inaintea ingerilor Lui.”

Mai multe puteti citi in continuare pe blogul lui: http://www.faracompromis.ro/despre-mine-alin/

3 comentarii:

  1. Slăvit și binecuvântat să fie Numele Domnului nostru ISUS Hristos,CEL CE ARE OCHII CA PARA FOCULUI( Apoc19:12)! GLORIE MIELULUI! IMPARATUL VESNICIEI este gata să se ridice pt ,,ALESII LUI!"....HRISTOS A FACUT UCENICI(Matei 10:5-42!).... Și ,ei la rândul lor au făcut ucenici la porunca Domnului( Matei 28:18-20)...,,Deci să nu va temeți; voi sunteți mai de preț decât multe vrăbii.De aceea ,pe oricine Mă va mărturisi înaintea oamenilor, îl voi mărturisi și Eu înaintea TATALUI Meu, care este în ceruri"( Matei 10:31-32)...,,Strâng CUVANTIL TAU în inima mea ,ca să nu păcătuiesc împotriva TA!(Psalmul 119:11)"...și ,TATAL ,DUMNEZEUL CEL VIU, DREPT ,SFANT ,ATOTPUTERNIC ,să te intareasca să rămâi credincios până vei sta înaintea Lui, inaintea tronului de judecată! Harul și DRAGOSTEA LUI HRISTOS să fie cu tine oriunde te vei află! Amin Cu dragoste primită în dar ,de la CEL CE ESTE CAPUL BISERICII! ...Ioan 12:24-26!...Ioan 15:12-27! ...,,să ne iubim unii pe alții, cum ne-a iubit Hristos!....1 Ioan 3....Apocalipsa 22:17.Amin

    RăspundețiȘtergere
  2. Slavit sa fie Domnul pentru ca a scos din lume barbati,viteji.ca fratele Alin Lolos Domnul sa te binecuvinteze si sa ramii asa pina la sfirsit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragă calvinistule, cine și-a pus mâinile la repezeală asupra ta? Crezi că mesajul ăsta va rămâne aici, sau va fi șters "rapid"? Mi se pare că ești cam îngâmfat de când le știi pe toate la perfecție și ai început să "predici" la "sute și mii de adunări" îndreptândui pe toți. Tu cui dai socoteală? "Doar Domnului"? Ai deasupra ta vreun grup de frați sau ești "lupul singuratic"?

    RăspundețiȘtergere