Versetul zilei

25 aprilie 2015

Am crezut destul, e vremea sa ne incredem!

Fiind pregatita de Duhul Domnului cu cateva sapatamani inainte, ca voi trece printr-o incercare, iata ca am trecut, dar biruinta a fost de partea Domnului si El a fost de partea noastra, slava Domnului. Suntem acasa si suntem foarte bine, totodata multumim celor care s-au rugat pentru noi, Domnul sa va rasplateasca.

De dimineata am citit Ps. 84 si minunat este Cuvantul Domnului care ne aduce mangaiere in orice situatie, ne intareste si ne calauzeste de fiecare data.
Vers.4 spune, "Ferice de cei ce locuiesc in Casa Ta, caci ei tot mai pot sa te laude".
Am avut iarasi bucuria sa ma bucur in Casa Domnului de doua zile pline de har, joi si vineri, iar mesajul care a fost vestit de fratele Virgil Neagu, mi-a inviorat sufletul. Noi inca ne mai putem bucura de acest har si dau slava Domnului ca indurarea Lui inca este indreptata spre noi, pentru ca multe zone trec prin mari incercari. Ma uitam adineauri la cateva imagini care au facut inconjorul lumii si nu mi-a fost greu sa inteleg ca sunt printre cei binecuvantati, iar daca ai ajuns sa citesti aceste randuri, inseamna ca si tu dragul meu esti la fel de binecuvantat.
Cutremurul din Nepal a facut sute de victime, poate chiar mii pentru ca bilantul nu s-a terminat.

Poate ca si acesti oameni vor sa se mai bucure in Casa Domnului, dar iata ca incercarea prin care trec, ii tine departe de un lacas de rugaciune dar ceva nu-i poate tine departe de Cel PreaInalt- INCREDEREA in Cel care are controlul intregii situatii prin care trec si al intregii lumi.
"Ferice cei ce-si pun taria in Tine in a caror inima locuieste increderea"
Multi oameni, multi crestini, daca le pui intrebarea: "crezi in Dumnezeu?", iti vor raspunde ca, "DA". Numai ca, credinta si increderea sunt total diferite.
 Multi cred, dar nu se incred!

Un mare alpinist a traversat Niagara pe o coarda. Stransi, sute de spectatori, cu inima facuta ghem priveau la cel care mergea pe coarda. Ajuns la capat, alpinistul intreba:
-Credeti ca pot traversa si inapoi?
Multimea striga:
-Oh, da!
Alpinstul a traversat cascada inapoi. Acum dati-mi o roaba.
-Credeti ca pot merge cu roaba pe coarda?
-Pai credem...cum sa nu, esti cel mai bun!
Bineinteles ajuns la capat, cere un sac plin de nisip, il pune in roaba si intreaba:
-Credeti ca pot traversa cu sacul in roaba?
-Oh, cum sa nu, esti cel mai bun, poti sa o faci!
Alpinistul traversase fara problema. Multimea il aplauda.
-Credeti ca mai pot face o data acest lucru?
Multimea izbucnise in aplauze.
-Credem, deoarece esti cel mai bun!
-OK, dau jos nisipul. Care din voi se urca in roaba?
..................
Tacere!
Niciunul nu avea curajul sa urce, desi toti au crezut in performantele lui, insa
NIMENI NU S-A INCREZUT IN EL!

Iata diferenta dintre a crede si a te increde!

Dragul meu sunt convinsa ca si tu crezi in Dumnezeu, crezi ca Isus Hristos este FIUL SAU, insa doar crezi sau te si increzi in EL?
A te increde inseamna a te pune la dispozitia Lui cu tot ce ai, cu tot ce esti, a te bizui numai si numai pe ajutorul Sau.
A te increde in El inseamna a nu-ti pune nadejdea in oameni, in prieteni, in banii tai, in cariera ta, in NIMIC, ci doar in EL.
Te increzi tu 100% in EL?
E timpul sa ne facem o cercetare fiecare in dreptul nostru si sa cerem Domnului sa ne ajute, sa ne dea putere sa ne incredem pe deplin in EL.
Am crezut destul, e vremea sa ne incredem !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu