Versetul zilei

18 februarie 2015

Stii tu cine este Isus?

 Atat de avansate sunt vremurile in care traim, incat daca tastezi pe google numele unei persoane imediat gasesti  detalii despre ea, fie mai multe sau mai putine. Interesant este ca astazi oamenii sunt tot mai interesati de diferite staruri, vedete, personalitati politice sau alte persoane publice, insa tot mai putini sunt interesati de Dumnezeu, tot mai putini vor sa stie cu adevarat cine este Isus Hristos.
Dragul meu cititor, esti tu interesat cu adevarat sa stii cine este Isus Hristos?
Daca vrei sa stii cine este Isus Hristos deschide Biblia. Aici gasesti TOTUL despre El, despre viata Lui, despre puterea Lui, despre maretia Lui, aici gasesti cat de minunat este EL.
ISUS HRISTOS ESTE FIUL LUI DUMNEZEU!
Dar lucrurile acestea au fost scrise pentru ca voi să credeţi că Isus este Hristosul, Fiul lui Dumnezeu; şi, crezând, să aveţi viaţa în Numele Lui. Ioan 20:31
Inaintea Lui se închină milioane de oameni,
Tot pământul se închină înaintea Ta şi cântă în cinstea Ta, cântă Numele Tău. Ps.66:4
  Milioane de oameni ştiu că numai în Numele Lui există mântuire. 
În nimeni altul nu este mântuire: căci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor în care trebuie să fim mântuiţi.” Fapte Ap.4:12
Isus Hristos nu a scris nicio carte şi totuşi nicio bibliotecă nu poate cuprinde cărţile scrise despre El.
Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu şi de folos ca să înveţe, să mustre, să îndrepte, să dea înţelepciune în neprihănire...2 Timotei 3:16
Hristos nu a compus niciun cântec şi totuşi numărul melodiilor care cântă Numele Lui este atât de mare, mult mai mare decât suma operelor tuturor compozitorilor luate împreună.
Lăudaţi pe Domnul! Lăudaţi pe Domnul din înălţimea cerurilor, lăudaţi-L în locurile cele înalte!
Lăudaţi-L, toţi îngerii Lui! Lăudaţi-L, toate oştirile Lui!
Lăudaţi-L, soare şi lună, lăudaţi-L, toate stelele luminoase!
Lăudaţi-L, cerurile cerurilor, şi voi, ape, care sunteţi mai presus de ceruri!
Să laude Numele Domnului, căci El a poruncit, şi au fost făcute, le-a întărit pe veci de veci; le-a dat legi şi nu le va călca.
Lăudaţi pe Domnul de jos de pe pământ, balauri de mare şi adâncuri toate; foc şi grindină, zăpadă şi ceaţă, vânturi năprasnice, care împliniţi poruncile Lui, munţi şi dealuri toate, pomi roditori şi cedri toţi, fiare şi vite toate, târâtoare şi păsări înaripate, împăraţi ai pământului şi popoare toate, voievozi şi toţi judecătorii pământului, tineri şi tinere, bătrâni şi copii!
Să laude Numele Domnului! Căci numai Numele Lui este înălţat: măreţia Lui este mai presus de pământ şi de ceruri.
El a înălţat tăria poporului Său: iată o pricină de laudă pentru toţi credincioşii Lui, pentru copiii lui Israel, popor de lângă El. Lăudaţi pe Domnul!
Ps.148 
Si-acum intrebarea este,
 "Acest Dumnezeu este si Tatal tau?"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu