Versetul zilei

5 februarie 2015

Calea parfumului!

O cunoastem noi....calea parfumului...?
Domnul Isus doreste....'prin noi sa raspandeasca mireasma cunostiintei Lui'
Mulţumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne poartă totdeauna cu carul Lui de biruinţă în Hristos şi care răspândeşte prin noi, în orice loc, mireasma cunoştinţei Lui.
În adevăr, noi suntem, înaintea lui Dumnezeu, o mireasmă a lui Hristos printre cei ce sunt pe calea mântuirii şi printre cei ce sunt pe calea pierzării: pentru aceştia, o mireasmă de la moarte spre moarte; pentru aceia, o mireasmă de la viaţă spre viaţă. Şi cine este de ajuns pentru aceste lucruri?
(2 Corinteni 2:14-16)
 In Filipeni 4:18 scrie - Am de toate şi sunt în belşug. Sunt bogat de când am primit prin Epafrodit ce mi-aţi trimis… un miros de bună mireasmă, o jertfă bine primită şi plăcută lui Dumnezeu.
Insa asemenea unei sticle de parfum,asemenea vasului de alabastru...aceasta nu se poate intampla decat atunci cand vasul este spart.
Doar un vas frant poate fi calea parfumului,zdrobirea omului firesc...doar aceasta este calea prin care Domnul se poate manifesta.Trist este ca unii nu privesc suferintele ca si niste trepte spirituale, pretuiesc mai mult vasul lor(sa fie la adapost)...decat ce este inauntrul. 
Secretul este inauntru....mirul. Este valoros atunci cand se revarsa, ca si mirosul de parfum...atunci "curg rauri de apa vie".
Sa ne straduim sa nu mai irosim nimic si sa ne gandim serios la ce parfum raspandim si cum mirosim?

Domnul sa ne binecuvinteze pentru a putea fi binecuvantati altii prin noi, de la moarte ...spre viata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu